Krijgt u wat u verdient? Met de salarisvergelijker van Michael Page kunt u eenvoudig uw salaris vergelijken met het gemiddelde op de Nederlandse arbeidsmarkt. Vul uw gegevens in en krijg een salarisindicatie gebaseerd op uw situatie. Zo weet u of uw salaris marktconform is, of wat u voor een nieuwe baan kunt vragen. Het gemiddelde salaris wordt uitgerekend op basis van geplaatste vacatures door Michael Page over de afgelopen 12 maanden. Verdient u minder dan gemiddeld? Misschien is het tijd voor een gesprek over salarisgroei of bekijk ons aanbod van banen in uw vakgebied.

Uw details

Gebruik de voorgestelde tekst om de functietitel te kiezen die het dichtst bij de uwe ligt.
Kies de functiecategorie die het dichtst bij de uwe ligt.
Kies de branche of het type baan dat het dichtst bij de uwe ligt.
Voer uw huidige bruto jaarsalaris in, afgerond op duizendtal. Uw gegevens zijn helemaal anoniem.

Is uw salaris marktconform?

Vergelijk uw salaris met dat van anderen en ontdek het verschil

Vul het formulier in en bekijk het resultaat

*Gemiddeld salaris voor uw rol
Uw vergelijking
*Het gemiddelde salaris wordt uitgerekend op basis van geplaatste jobs door Michael Page over de afgelopen 12 maanden. Momenteel is salaris informatie beschikbaar voor de volgende branches: Banking & Financial Services, Engineering & Manufacturing, Finance, Healthcare & Life Sciences, Human Resources, Information Technology, Marketing, Procurement & Supply Chain Risk, Compliance & Audit, Sales. De gegevens worden regelmatig bijgewerkt en bevatten alleen het vaste salaris (zonder bonus e.d.). De verstrekte salarissen worden alleen gebruikt in de salarisvergelijker. De salarissen variëren naar gelang kwalificaties, ervaring en het type bedrijf.

Vacatureomschrijving

Selecteer een functie uit de lijst
Selecteer een industrie uit de lijst
Download

Salarisbenchmark

Werkgevers gebruiken deze tool om passende salarissen vast te stellen voor een groot aantal functies op basis van regelmatig bijgewerkte nationale gemiddelden.

Vul aan de linkerkant van deze pagina de gegevens in om salarissen voor honderden rollen te vergelijken. Selecteer een functie en bedrijfstak om een overzicht te krijgen van het gemiddelde salaris voor elk niveau.

Bij Michael Page zijn we al meer dan 40 jaar actief in de werving- en selectie van personeel. Wij werven professionals voor vaste, tijdelijke, contractuele en interim posities binnen 25 industriesectoren. We werken onze salarisvergelijking en benchmark-tools regelmatig bij met onze nieuwste salarisgegevens van de functies die we in onze sectoren plaatsen - wat betekent dat je voor honderden functies actuele informatie kunt krijgen over de laatste stand van zaken.

Voor een specifieke salarisvergelijking voor uw bedrijf kunt u contact met ons opnemen.

Hoe werkt de salaris-tool?

Onze salaristools zijn gebaseerd op gegevens uit onze plaatsingen en geadverteerde functies van de afgelopen 12 maanden. We updaten de tools regelmatig, zodat u er zeker van kunt zijn dat de informatie die u gebruikt om uw beslissingen als klant of kandidaat te informeren, zo actueel mogelijk is.

Salaris vaststellen voor werkgevers

De meest recente salarisinformatie is essentieel voor werkgevers. Of u nu op zoek bent naar nieuwe medewerkers of gewoon wilt controleren wat de concurrentie het personeel in vergelijkbare functies betaalt, onze regelmatig bijgewerkte tool houdt u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Voer gewoon de details in van de discipline en de sector waarvoor u kandidaten werft en binnen enkele seconden ziet u de gegevens die u nodig hebt over de meest recente nationale gemiddelden op elk niveau.