Ben je op zoek naar een gekwalificeerde professional voor jouw vacature? Michael Page is gespecialiseerd in de werving en selectie van specialisten en managers in verschillende disciplines. Kies voor Michael Page als je recruitmentpartner en het wervings- en selectieproces wordt van begin tot eind begeleid door een ervaren consultant die gespecialiseerd is in recruitment binnen het vakgebied waarin je een kandidaat zoekt. Bij Michael Page verzorgen we werving en selectie voor zowel vaste als interim posities.

Werving en selectie kandidaten

Michael Page kan bij het werven van kandidaten putten uit een uitgebreide database met gekwalificeerde professionals. Deze lijst met kandidaten is zorgvuldig samengesteld door onze gespecialiseerde recruiters. Zij richten zich altijd op werving en selectie voor één specifieke sector waarin zij gespecialiseerd zijn. Hierdoor hebben zij een uitstekend beeld van de markt.

Daarnaast kunnen wij je helpen met het plaatsen van een vacatureadvertentie. Door onze ervaring met het plaatsen van vacatureadvertenties weten wij precies waar en hoe wij moeten adverteren voor het gewenste resultaat. Zodoende kun je er zeker van zijn dat de sollicitanten die reageren op de advertentie ook de kandidaten zijn waar je naar op zoek bent.

Kennis van jouw sector

Michael Page begrijpt wat voor kandidaat u zoekt. Doordat we bij Michael Page per sector werken met gespecialiseerde recruitment consultants kunt u er als werkgever op vertrouwen dat uw consultant alles afweet van het vakgebied waarbinnen u een kandidaat zoekt. Onze recruiters begrijpen wat een bepaalde functie inhoudt, wat voor kennis en vaardigheden daarvoor nodig zijn en waar men op moet letten bij het werven en selecteren van kandidaten.

Voorafgaand aan het recruitmentproces brengen we in een persoonlijk gesprek altijd duidelijk in kaart wat voor functie er wordt aangeboden en naar wat voor eigenschappen en kwalificaties je precies op zoek bent.

Een kandidaat die past bij je organisatie

In onze zoektocht naar de juiste kandidaat voor je vacature kijken we niet alleen naar de competenties die nodig zijn voor de functie, maar proberen we ook zo zorgvuldig mogelijk in te schatten of een kandidaat past binnen je organisatie. Daarom proberen onze consultants altijd een zorgvuldig beeld te vormen van de bedrijfscultuur binnen je organisatie en welk type medewerker daar het best bij past.

Grondige screening en assessment

Zodra we geschikte kandidaten in kaart hebben gebracht, voeren we gespreken met deze professionals. Door middel van professionele, gestructureerde gesprekstechnieken achterhalen we of een kandidaat voldoet aan jouw criteria. Daarnaast voeren we uitgebreide referentiechecks uit. Ook is het mogelijk psychologische testen en assessments uit te voeren.

Shortlist kandidaten

Door middel van deze zorgvuldige wervings- en selectieprocedure stellen we uiteindelijk een shortlist op met kandidaten die gezien hun kwalificaties, werkervaring, ambities en persoonlijkheid geschikt zijn voor de vacature.

Plaats je vacature

Ben je op zoek naar gekwalificeerde kandidaten voor een specialistische functie of managementpositie binnen je organisatie? Vertel ons meer over de vacature en een gespecialiseerde recruitment consultant neemt zo snel mogelijk contact met je op.