Betaal je genoeg om toptalent aan te trekken en te behouden in 2023?

Hoewel de arbeidsmarkt later dit jaar in jouw voordeel kan werken, hebben kandidaten in Nederland voorlopig nog de touwtjes in handen. Dus om toptalent aan te trekken voordat je concurrenten dat doen, moet je ze een stap voor zijn. Ons Salarisoverzicht 2023 geeft je de belangrijkste inzichten die je nodig hebt om elke keer een aanbod te doen dat ze niet kunnen weigeren.

Krijg een volledig overzicht van de salarissen en trends op de arbeidsmarkt in 2023

Een gids voor salarissen per functie

In de gids vind je een overzicht van de gemiddelde salarissen voor vele specialistische en managementfuncties in verschillende sectoren in Nederland. Met deze informatie ben je goed voorbereid wanneer je jouw volgende aanbod doet voor een belangrijke functie. Onze salarisindicaties zijn gebaseerd op een uitgebreide analyse van de plaatsing van kandidaten door Michael Page en gesprekken met kandidaten en opdrachtgevers.

De laatste trends op de arbeidsmarkt per sector

Vind een analyse van de nieuwste trends op de arbeidsmarkt door onze deskundige consultants, inclusief de meest gewilde functies in 2023, de salarissen die naar verwachting de sterkste stijging zullen vertonen, de vaardigheden waar dit jaar de meeste vraag naar is bij werkgevers, en meer.

Ongepubliceerde gegevens uit onze exclusieve studies

Werken op afstand, welzijn, voordelen – in ons Salarisoverzicht hebben we de resultaten geanalyseerd van uitgebreide enquêtes, waarin we Nederlandse werknemers vroegen om hun ideale baan te definiëren om inzicht te krijgen in wat hen motiveert. Zoom in op de nieuwste baanverwachtingen, waaronder het belang van duurzaamheid bij het aantrekken van toptalent.

Download ons Salarisoverzicht 2023

Salarissen, vaardigheden, trends op de arbeidsmarkt voor 2023: blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw sector. Kies een van de onderstaande opties om onze gids te downloaden.