Kandidaten

Zet de volgende stap in uw carrière met Michael Page

Wat zijn uw ambities? Waar zou u over 5 jaar willen staan? Iedereen heeft zijn of haar eigen unieke loopbaan en de consultants van Michael Page kunnen u daarbij helpen. Als internationaal werving en selectiebureau heeft Michael Page het netwerk en de expertise om professionals zoals u te helpen bij het vinden van de best mogelijke posities. Laat ons u helpen om de volgende stap in uw carrière te maken.

Vind uw nieuwe functie

Bent u op zoek naar een nieuwe functie als manager of specialist? De consultants van Michael Page kunnen u helpen bij het vinden van zowel interim-opdrachten als vaste functies. Kies één van de onderstaande opties om uw volgende carrièrestap te maken:

 

Maak een persoonlijk account aan voor service op maat

Wilt u persoonlijke alerts ontvangen voor alle vacatures die passen bij uw ervaring en ambitie? Dan kunt u met MyPage uw persoonlijke account aanmaken. Registreer u om van alle functies van MyPage gebruiken te kunnen maken:
  • Tot 3 cv’s opslaan in de database
  • Alle zoekopdrachten en vacatures bewaren

Vind de beste vacatures op onze website

Bekijk onze huidige vacatures door uw sector en locatie te selecteren.

Wordt onze nieuwe collega

Bent u geïnteresseerd om andere mensen te helpen hun carrière te ontwikkelen? Zou u graag een team van gemotiveerde consultants willen leiden, of daar deel uit van willen maken? En wil u werken in een snelle en internationale omgeving? Dan horen we graag van u. Bij PageGroup kunnen we u meer bieden dan een baan, we bieden u een carrière.

Cv opsturen

Stuur ons uw cv via LinkedIn, Dropbox, Google Drive of upload het direct vanaf uw computer en selecteer uw sector, locatie en rol.

Job Match

Onze unieke gratis tool die uw vaardigheden en ervaring vergelijkt met onze vacatures om direct een perfecte baan te vinden!


Vergelijk uw salaris

Is uw salaris marktconform? Onze Salaris Vergelijker geeft u een uitgebreid overzicht van branchespecifieke salarissen in Nederland.


Loopbaanadvies

In onze adviesrubriek publiceren we regelmatig artikelen, studies en infographics over trends op de arbeidsmarkt en tips & tricks om u te begeleiden bij uw sollicitatieproces en uw carrière in het algemeen.