PageGroup: Top Employer

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar heeft het prestigieuze Top Employers Institute PageGroup onderscheiden als een van 's werelds beste werkgevers. Wij zijn trots op deze onderscheiding en beschouwen deze als erkenning voor onze voortdurende inspanningen om onze mensen de beste werkomstandigheden te bieden.

Onze Employer Value Proposition staat centraal in alles wat wij doen: loopbaanprogressie, talentontwikkeling, teruggeven aan anderen, diversiteit op het werk en beloning & welzijn. Dit is een van de redenen waarom wij samen kunnen groeien en successen kunnen boeken.

Waarom zijn wij een Top Employer?

Het Top Employers Institute beoordeelde onze HR-praktijken om te bepalen of wij de beste omstandigheden bieden.

Klik op/beweeg over de onderstaande knoppen voor meer informatie.
 

Cultuur

Onze medewerkers brengen onze sterke bedrijfscultuur in de praktijk door vijf kernwaarden: wij werken als een team, wij waarderen doorzettingsvermogen, wij maken het verschil, wij zijn gepassioneerd en wij hebben plezier in wat we doen.

Talentacquisitie

Wij passen onze sectorervaring en -expertise toe om de beste mensen aan te trekken, te werven en in dienst te nemen.

Introductie

Wij zorgen ervoor dat nieuwe mensen doeltreffend kunnen starten in hun nieuwe functie.

Leren & ontwikkeling

Medewerkers volgen gedurende hun hele loopbaan uitstekende trainingen en digitale leerprogramma's.

Prestatiemanagement

Met regelmatige prestatiebeoordelingen krijgen onze mensen inzicht in hun verantwoordelijkheden en werken ze naar duidelijke doelstellingen toe.

Leiderschapsontwikkeling

Wij zetten ons ervoor in om onze talenten te ondersteunen en te ontwikkelen. Zo begon onze huidige CEO zijn carrière bij PageGroup als recruitment consultant.

Loopbaan- en opvolgingsmanagement

Met een transparant loopbaanpad en internationale kansen zijn individuele prestaties bepalend voor persoonlijke groei en succes.

Beloning & voorwaarden

Wij bieden een concurrerend basissalaris, op prestaties gebaseerde bonussen en voorwaarden die niet alleen incentives in geld omvatten.

Talentstrategie

Onze strategische benadering om de beste mensen voor onze bedrijfsstrategie te vinden en te behouden is de sleutel tot ons succes.

Personeelsplanning

Ons beproefde kader voor personeelsplanning waarborgt dat we de juiste mensen met de juiste vaardigheden op de juiste tijd kunnen inzetten.