Werving & Selectie - Legal

Michael Page Legal is sinds 2001 gespecialiseerd in de werving & selectie van juridische professionals voor permanente functies, tijdelijke contracten en interim opdrachten, variërend van junior rollen tot functies op general counsel niveau. Dankzij onze consultatieve benadering van het recruitmentproces hebben wij met succes wervings- & selectieopdrachten uitgevoerd in verschillende sectoren. Door met onze klanten duurzame relaties op te bouwen die voor beide partijen voordelig zijn, hebben wij het vertrouwen gewonnen van organisaties variërend van het MKB tot multinationals en van grote advocatenkantoren tot lokale niche boetieken.

Onze recruitment consultants hebben een juridische achtergrond en weten dus hoe het is om (als kandidaat of werkgever) werkzaam te zijn in jouw sector. Daarnaast hanteren wij een resultaatgerichte aanpak, met een vergoedingsstructuur die is gebaseerd op de succesvolle afloop van ons bemiddelingstraject. Verlaat je nieuwe werknemer binnen vier maanden na plaatsing je organisatie, zorgen wij kosteloos voor een geschikte vervanger. In het bijzonder richt Michael Page Legal zich op de volgende deelgebieden:

    In-house:

Wij werven bedrijfsjuristen voor diverse sectoren uiteenlopend van de financiële dienstverlening tot telecom en van retail tot healthcare.

     Private practice:

Ons toegewijde team werft namens diverse advocatenkantoren voor posities variërend van associate tot partner.

     Trust:

Voor de trust business werven wij gekwalificeerde legal professionals met een corporate achtergrond die graag een commerciële uitdaging aangaan.

Functies waarvoor wij succesvol bemiddelen:

 • Bedrijfsjurist
 • Advocaat (stagiaires)
 • Juridisch Beleidsmedewerker
 • (Senior) Trust Officer
 • Kandidaat-Notaris
 • Compliance Officer
 • Legal Director
 • Contractmanager

Waarom werven via Michael Page?

 • Lokale expertise en een wereldwijd bereik: Onze gespecialiseerde aanpak is inmiddels de norm geworden in de recruitmentsector. Michael Page consultants zijn specialisten en hebben vergaande kennis van de markt, jouw sector, het niveau van de gezochte kandidaat en jouw regio.
 • Gegarandeerd de juiste kandidaat: Onze screening en assessment van kandidaten is grondig en stelt ons in staat de beste professionals aan je voor te stellen met een bewezen trackrecord in jouw branche. Verlaat de nieuwe werknemer je organisatie binnen vier maanden, zorgen wij kosteloos voor een geschikte vervanger.
 • Een resultaatgerichte aanpak: Ons verdienmodel is hoofdzakelijk gebaseerd op resultaat, waarbij een aanzienlijk deel van de kosten pas bij een succesvolle plaatsing in rekening wordt gebracht.
 • Toptalent binnen handbereik: Wij kunnen snel aan je recruitment behoeftes voldoen doordat wij de beste kandidaten in het vakgebied volgen, continu werken aan de instroom van talent en één van de uitgebreidste kandidatendatabases ter wereld bijhouden.
 • Focus op kwaliteit: Onze kwaliteitsgerichte aanpak is van toepassing op het gehele wervings- & selectieproces. Centraal hierbij staan: de beoordeling van kandidaten, referentiechecks en onze betrokkenheid bij de voortgang na plaatsing.
   
 • Naast de kennis die onze consultants hebben van werving & selectie en interim recruitment, zijn zij specialisten die beschikken over diepgaande expertise van jouw vakgebied alsmede de gezochte IT professional.

 • Van alle markten thuis: Bovenop de kennis die onze consultants hebben van werving & selectie in het algemeen, zijn zij specialisten die beschikken over een diepgaande expertise van uw vakgebied.

Onze disciplines:

De tussentijdse communicatie was duidelijk en het contact met mijn contactpersoon was erg prettig.

- Assistant Company Secretary – Vodafone Europe

De recruiter was niet bang om buiten de gebaande paden te treden en breidde de zoektocht uit tot buiten de Nederlandse grenzen. Al met al zeer professionele dienstverlening.

- Regional Counsel EMEA - Brederow Shaw

Michael Page Legal deed zijn werk meer dan professioneel. Hun taak was niet gemakkelijk, maar we wisten vanaf het begin al dat ze resultaat zouden boeken.

- Senior Legal Counsel EMEA – Watts Water Technologies