Werving & Selectie - Risk, Compliance & Internal Audit

Waar de financiële sector zich al jaren geconfronteerd ziet met een veelvoud van (internationale) regulators en verscherpt toezicht, is ook buiten de financiële sector de urgentie ontstaan om compliant te zijn met wet- en regelgeving. Onze gespecialiseerde risk & compliance divisie bestaat uit een klein team van ervaren Recruitment Consultants die de eisen en behoeften van iedere unieke functie op het gebied van risk & compliance verstaan. Immers, karakter en persoonlijke eigenschappen, in combinatie met belangrijke technische vaardigheden, achtergrond en ervaring maken een kandidaat al dan niet geschikt. Al onze Recruitment Consultants hebben een uitgebreid netwerk in beide markten en kunnen vanuit jarenlange ervaring ontwikkelingen duiden die zij binnen de verschillende sectoren waarnemen.

Michael Page Risk & Compliance is gespecialiseerd in de werving & selectie van gekwalificeerde professionals voor permanente functies, tijdelijke contracten en interim opdrachten, variërend van junior rollen tot functies op directieniveau. Dankzij onze consultatieve benadering van het recruitmentproces hebben wij met succes wervings- & selectieopdrachten uitgevoerd in verschillende sectoren. Door met onze klanten duurzame relaties op te bouwen die voor beide partijen voordelig zijn, hebben wij het vertrouwen gewonnen van bedrijven variërend zowel binnen als buiten de financiële sector

Bovendien hanteren wij een resultaatgerichte aanpak, met een vergoedingstructuur die is gebaseerd op de succesvolle afloop van ons bemiddelingstraject. Verlaat uw nieuwe werknemer binnen vier maanden na plaatsing uw organisatie, zorgen wij kosteloos voor een geschikte vervanger.

Voorbeelden van functies waarvoor wij succesvol hebben bemiddeld:

 • (Trade) Compliance Officer
 • Money Laundering Reporting Officer
 • Head Model Validation
 • Enterprise Risk Manager
 • Head E-Channel Security
 • Head Asset Liability Management 

Waarom werven via Michael Page?

 • Lokale expertise en een wereldwijd bereik: Onze gespecialiseerde aanpak is inmiddels de norm geworden in de recruitmentsector. Michael Page consultants zijn specialisten en hebben vergaande kennis van de markt, jouw sector, het niveau van de gezochte kandidaat en jouw regio.
 • Gegarandeerd de juiste kandidaat: Onze screening en assessment van kandidaten is grondig en stelt ons in staat de beste professionals aan je voor te stellen met een bewezen trackrecord in jouw branche. Verlaat de nieuwe werknemer je organisatie binnen vier maanden, zorgen wij kosteloos voor een geschikte vervanger.
 • Een resultaatgerichte aanpak: Ons verdienmodel is hoofdzakelijk gebaseerd op resultaat, waarbij een aanzienlijk deel van de kosten pas bij een succesvolle plaatsing in rekening wordt gebracht.
 • Toptalent binnen handbereik: Wij kunnen snel aan je recruitment behoeftes voldoen doordat wij de beste kandidaten in het vakgebied volgen, continu werken aan de instroom van talent en één van de uitgebreidste kandidatendatabases ter wereld bijhouden.
 • Focus op kwaliteit: Onze kwaliteitsgerichte aanpak is van toepassing op het gehele wervings- & selectieproces. Centraal hierbij staan: de beoordeling van kandidaten, referentiechecks en onze betrokkenheid bij de voortgang na plaatsing.
   
 • Van alle markten thuis: Bovenop de kennis die onze consultants hebben van werving & selectie in het algemeen, zijn zij specialisten die beschikken over een diepgaande expertise van uw vakgebied.

Onze disciplines: