Werving & Selectie - Information Technology

Michael Page Information Technology is gespecialiseerd in de werving & selectie van gekwalificeerde IT-professionals voor permanente functies, tijdelijke contracten en interim-opdrachten, variërend van junior rollen tot functies op directieniveau. Dankzij onze consultatieve benadering van het recruitmentproces hebben wij met succes wervings-& selectie en interim opdrachten uitgevoerd in verschillende sectoren.

Door met onze klanten duurzame relaties op te bouwen die voor beide partijen voordelig zijn, hebben wij het vertrouwen gewonnen van bedrijven variërend van het MKB tot multinationals.

Onze consultants zijn gespecialiseerd in recruitment van IT-professionals en weten daarom precies wat er in uw sector speelt. Daarnaast hanteren wij een resultaatgerichte aanpak, met een vergoeding structuur die is gebaseerd op de succesvolle afloop van ons bemiddelingstraject. Verlaat uw nieuwe werknemer de organisatie dan zorgen wij in overleg met u voor een gepast oplossing. Doordat onze recruitment teams zijn opgesplitst naar regio, kent uw contactpersoon de lokale markt.

IT-leiderschap, beveiliging, audit & architectuur en ontwerp                                                                            

Ons toegewijde team helpt bedrijven in een breed spectrum van sectoren, zoals financiële diensten, retail, telecom, nutsbedrijven en E-commerce, om interne en externe IT-professionals te werven.  

IT Business, Management en Data                                                                 

Ons team richt zich op de werving en selectie van gekwalificeerd (inter)nationaal talent dat de relevante achtergrond en op zoek is naar haar of zijn volgende carrièrestap.  

Functies waarvoor wij succesvol hebben bemiddeld:

 • IT leadership (C-level) and IT line Management                                 
 • IT Security, Risk, Compliance & Audit                                                    
 • Big Data, Data Science, Analytics & Business Analyses                     
 • IT Program, Portfolio & Project Management                                     
 • Process & Product Management                                                          
 • DevOps Engineers
 • JAVA / .NET / PHP / Scala 
 • JavaScript / Angular / React
 • Mobile Developer - iOS, Android (native) 
 • UI / UX / Visual Design / Tester / Cloud Engineer                   
 • Scrum Master / Product Owner

Waarom werven via Michael Page?

Lokale expertise en een wereldwijd bereik: Onze gespecialiseerde aanpak is inmiddels de norm geworden in de recruitmentsector. Michael Page consultants zijn specialisten en hebben vergaande kennis van de markt, uw sector, het niveau van de gezochte kandidaat en uw regio.

Gegarandeerd de juiste kandidaat: Onze screening en assessment van kandidaten is grondig en stelt ons in staat de beste professionals aan u voor te stellen met een bewezen trackrecord in uw branche. 

Een resultaatgerichte aanpak: Ons verdienmodel is hoofdzakelijk gebaseerd op resultaat, waarbij een aanzienlijk deel van de kosten pas bij een succesvolle plaatsing in rekening wordt gebracht.

Toptalent binnen handbereik: Wij kunnen snel aan uw recruitment behoeftes voldoen doordat wij de beste kandidaten in het vakgebied volgen, continu werken aan de instroom van talent en één van de uitgebreidste kandidatendatabases ter wereld bijhouden.

Focus op kwaliteit: Onze kwaliteitsgerichte aanpak is van toepassing op het gehele wervings- & selectieproces, en ook het interim recruitment proces. Centraal hierbij staan: de beoordeling van kandidaten, referentiechecks en onze betrokkenheid bij de voortgang na plaatsing.

Naast de kennis die onze consultants hebben van werving & selectie en interim recruitment, zijn zij specialisten die beschikken over diepgaande expertise van uw vakgebied alsmede de gezochte IT professional.
 

Onze disciplines:

Samenwerken met een uitstekend recruitmentbureau als Michael Page is van essentieel belang wanneer je de beste kandidaten wilt aantrekken.

- IT Manager Infrastructure Continental Europe - Bunzl

Onze nieuwe werknemers voegen niet alleen vakinhoudelijk iets toe, maar zijn ook op persoonlijk vlak een goede fit met het team.

- Informatiemanager – Natuurmonumenten

Al tijdens het eerste gesprek werd duidelijk dat mijn contactpersoon goed inzicht had in onze organisatiecultuur en het ideale profiel van de kandidaat. Ik kijk terug op een zeer prettige samenwerking.

- IT Finance Director - CRH Europe IT