Op zoek naar een interim-oplossing?

Benut ons netwerk en jarenlange ervaring om de beste tijdelijke kracht voor jouw project te vinden.

In een open economie en dynamische markt zoals in Nederland moeten bedrijven snel kunnen schakelen en inspringen op de veranderende vraag. Het inzetten van flexibel personeel kan de oplossing zijn. Interim professionals kunnen helpen bij implementaties van nieuwe systemen en processen, overnemen van verlofperiodes of het in goede banen leiden van reorganisaties.

Interim professionals bekijken de organisatie met een nieuwe, objectieve blik en zorgen ervoor dat je bedrijf in belangrijke periodes niet stilvalt. Het is onmogelijk om alle expertise in huis te hebben en juist een tijdelijke kracht brengt specialisme mee die ervoor zorgt dat je de concurrentie voor blijft.

Belangrijkste voordelen van het
aanwerven van interim-professionals

clock icon

Snelle
inzet

Kandidaten kunnen vaak al binnen 48 uur bij jou beginnen          
badge icon

Plug &
Play

Interim-professionals kunnen meteen van start gaan en direct oplossingen bieden
bulb icon

Expertise
aan boord

Interim-professionals brengen een schat aan ervaring uit eerdere projecten mee
calendar icon

Groei en
ontwikkeling

Interim professionals kunnen je team wegwijs maken in nieuwe processen of systemen

Spreek met onze deskundige consultants

Dankzij ons wereldwijde netwerk hebben wij een uitgebreide database en toegang tot de beste interim kandidaten in jouw vakgebied. Bij Michael Page draait het om langdurige relaties. Wij houden daarom regelmatig contact om te kijken hoe de samenwerking verloopt en zullen pas een deel van de kosten in rekening brengen bij een succesvolle plaatsing.

Onze disciplines

Banking & Financial Services

Engineering & Manufacturing

Finance

Human Resources

Information Technology

Procurement & Supply Chain

Healthcare & Life Sciences

Sales, Marketing & Digital

Testimonials

1Bijenkorf

"Het is altijd fijn werken met Shai. Bij de Bijenkorf werken we niet heel veel samen met recruitment bureaus, omdat we veel zelf doen, maar Shai is wel onze go-to persoon voor lastige tech-rollen als het ons zelf niet lukt. Hij verstaat zijn vak, is eerlijk, transparant, geeft advies, en durft ons erop te wijzen als iets niet haalbaar is. Precies wat je van een consultant verwacht."

2Nationale Politie

"Meta is een deskundig en gedreven recruiter. Naast een zakelijke aanpak levert ze dat nu juist dat stuk persoonlijke aandacht en inbreng dat haar onderscheid van andere recruiters. Ze is enthousiast en gericht op resultaat en heeft gevoel voor het maken van de juiste match tussen vraag van de opdrachtgever en de kandidaat. Waarbij ze oog heeft voor de belangen van beide partijen. Ze doet een stapje meer en regelt zaken waarbij ze er niet voor schroomt om buiten de geijkte paden te treden."

3Voormalig DPOZ

"Michael Page heeft een uitstekende interim developer gevonden. Hij heeft goed begrepen wat voor soort kandidaat wij zochten en het selectieproces zeer zorgvuldig uitgevoerd. Onze consultant heeft een goed netwerk en kan snel kandidaten vinden. Daarbij stelt hij de juiste vragen, luistert naar feedback en gebruikt de verkregen informatie goed waardoor onze (complexe) opdracht goed ingevuld werd."

FAQ – Wat je moet weten over het werven van interim-professionals

Hoe selecteert Michael Page kandidaten voor jou?

Wij hebben een uitgebreide database met zeer ervaren interim-managers waarmee wij regelmatig persoonlijk contact onderhouden. Zodoende kunnen we je binnen 48 uur een shortlist met 1-3 profielen van goede kandidaten presenteren.

Wat is de opzegtermijn als ik het contract van een interim-professional wil beëindigen?

De gemiddelde opzegtermijn is twee weken, maar we zijn wat dat betreft flexibel en bekijken elk geval afzonderlijk. Afhankelijk van de behoeften van de klant, kunnen we tot overeenstemming komen.

Hoe werkt de facturering?

Als klant van Michael Page betaal je een all-in tarief, dat per maand wordt berekend. Je krijgt een inlogcode voor de website en vult hier het aantal uren in dat de interim-professional voor je bedrijf heeft gewerkt.

Hoeveel betaal je voor een interim-professional?

Dat hangt af van het uurtarief van de interim-professional. Omdat zij freelancers zijn, betaal je per uur meer dan voor een medewerker met een vast contract. Anderzijds kun je het contract opzeggen zodra je geen behoefte meer hebt aan hun diensten.

Waarom zou ik kiezen voor een interim-professional in plaats van voor een medewerker met een vast contract?

Interim-professionals worden doorgaans ingehuurd voor zeer specifieke projecten met een duidelijk begin en einde. Om ervoor te zorgen dat hun kennis niet verloren gaat zodra zij doorgaan naar het volgende project, kunnen ze je bestaande team opleiden.