The Future of Hiring


De relatie tot ons werk verandert. Bedrijven zullen zich moeten aanpassen om zo beter in te kunnen spelen op de behoeften van hun huidige en toekomstige medewerkers. Geen enkele organisatie is hetzelfde, maar de beste bedrijven evolueren naar een meer menselijke bedrijfscultuur. Ze komen tegemoet aan de persoonlijke en professionele behoeften van hun werknemers. Daarmee dienen ze uiteindelijk ook hun zakelijke doelen en de behoefte aan talent. The Future of Hiring gaat over de uitdagingen en de kansen die de nieuwe realiteit op de arbeidsmarkt met zich meebrengt. Ontdek hoe soft skills steeds belangrijker worden, hoe je talent kunt aantrekken door je eigen medewerkers in te zetten en hoe Michael Page je daarbij kan helpen. 

De relatie tot ons werk verandert

Mensen zijn op zoek naar betekenisvolle relaties, ook als het om hun werk gaat. Kandidaten willen weten wat het doel van hun functie is. En werkgevers willen het best beschikbare talent, met potentie om door te groeien in de organisatie. Hoe kunnen deze twee uiteinden bij elkaar worden gebracht?
Wie schafft man diesen Spagat?

De waarde van goede soft skills

De lijst met kandidaten voor een functie zou de samenleving en de diversiteit ervan moeten weerspiegelen. Daarom is het belangrijk om in het recruitmentproces niet alleen op de technische vaardigheden te focussen, maar ook op persoonlijkheden. Daardoor wordt de werkplek representatiever en meer divers.

Talent trekt talent aan

Hoe beter je de drijfveren van je medewerkers begrijpt, hoe beter de organisatie werkt. Zowel managers als werknemers moeten inzicht hebben in elkaars behoeften en verwachtingen. De beste manier om dat te bereiken is door eerlijk met elkaar in gesprek te gaan.

De juiste mensen aannemen

Vind je het steeds moeilijker om het beste beschikbare talent voor open posities te vinden? Het is belangrijk dat je aan je werkgeversmerk werkt. Kandidaten verwachten steeds meer transparantie. Ze hechten aan betekenisvol werk, willen weten hoe het is om voor jouw bedrijf te werken en wat het doel is van hun functie.