In Nederland verwacht 73% van de sollicitanten in een nieuwe baan meer vaardigheden op te doen.

Hier zijn onze favoriete 4 apps die jou helpen je productiviteit te verbeteren en in de stemming te komen voor uitstekende prestaties:

Lees ook: Zeven manieren om optimaal te presteren

Lees ook: Overdraagbare vaardigheden ontwikkelen

Headspace (iOS, Android; gratis, in-app aankopen)

Iedereen heeft het in zich om gelukkig te zijn, maar soms hebben we de juiste tools en ondersteuning nodig om de dagelijkse stress tegen te gaat. Headspace is een geweldige app die ons eraan herinnert hoe en waarom we waar dan ook gelukkig kunnen zijn. Dit is een scholing die je in je opleiding niet kreeg – gratis cursussen over onderwerpen zoals dankbaarheid, zelfvertrouwen, gezondheid en nog veel meer.

Het resultaat: zowel thuis als op het werkt helpt Headspace je om de positieve aspecten te zien.

Pocket (iOS, Android; gratis, in-app aankopen)

Pocket is voor iedereen die van internet houdt, maar niet van afleidingen. Je kunt in tabs 25 artikelen openen om ‘later te lezen’; deze app slaat ze op en zet ze offline voor uw klaar. Heb je een e-mail die te lang is om te lezen? Sla deze op voor later. Vind je een geweldig citaat dat je wilt onthouden en met anderen wilt delen? Je kunt elke tekst highlighten.

Het resultaat: je wordt niet meer afgeleid van je werk en slaat al het interessante dat je op internet vindt op in een offline-faciliteit.

Evernote (iOS, Android; gratis, in-app aankopen)

Productiviteit gaat samen met plezier en plezier gaat samen met productiviteit. Door deze krachtige tool om aantekeningen te maken, word je superefficiënt. Je kunt illustraties, geluidsopnamen, highlights, bijschriften en pdf-notities op een en dezelfde plaats opslaan, zodat je de hele werkdag lang georganiseerd en vol zelfvertrouwen bent.

Het resultaat: niet langer stapels papier en diverse schermen.

Nike Training Club (iOS, Android; gratis)

Verbeter je fitheid en met speciaal op jou afgestemde workouts. Als je de resultaten die je wilt (Lean, Toned, Strong of Focused) en je moeilijkheidsgraad kiest, stelt de app een effectief vier weken durend programma voor jou samen, compleet met stap-voor-stap foto's, video's, timer, commentaar en punten voor elke oefening die u afrondt.

Het resultaat: De oefeningen zijn gericht op diverse spieren in je lichaam, dus je boekt al snel goede resultaten.

Op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? Bekijk hier onze laatste vacatures

Op zoek naar een baan?

Vind de beste vacatures op onze website

Solliciteer nu

Job Match

Vind de vacature die bij u past op basis van uw vaardigheden en ervaring in uw cv met onze innovatieve tool

Upload uw cv

Populaire artikelen