Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Realiseer uw potentieel nu met PageGroup!


We hebben een impact op het leven van duizenden mensen. We bieden onze klanten en kandidaten een uitstekende dienstverlening en uitdagende kansen in onze vestigingen over de hele wereld. Dat is de kern van de activiteiten van PageGroup. Als recruitment consultant kunt u een klant vertellen over wat wij voor hem kunnen betekenen of sollicitatiegesprekken met kandidaten voeren. U leert over business development, commerciële klantenservice, omzetbevordering en nog veel meer. Solliciteer nu!

One file only.
5 MB limit.
Allowed types: txt, pdf, doc, docx.
CV toevoegen

We gebruiken de persoonlijke informatie die u ons hebt verstrekt om uw sollicitatie voor desbetreffende rol te overwegen.

Uw privacy is belangrijk voor ons. Klik hier voor ons beleid inzake gegevensverwerking (data processing Policy) waarin wordt uitgelegd voor welke doeleinden we uw persoonlijke informatie zullen gebruiken en de manier waarop wij uw informatie zullen verwerken en bewaren. Het geeft ook uitleg over de rechten die u hebt met betrekking tot uw informatie en hoe u contact met ons kunt opnemen als u vragen of een verzoek heeft.