Over PageGroup

PageGroup verandert het leven van mensen door kansen te creëren om elk potentieel te benutten.

We kunnen bogen op een wereldwijd netwerk van medewerkers. Allemaal werken ze – steeds trouw aan de waarden van PageGroup – hard om onze commerciële doelstellingen waar te maken.

Duizenden mensen wiens leven we veranderen, de uitmuntende dienstverlening die we onze klanten en kandidaten bieden, en de uitdagende kansen in onze kantoren wereldwijd vormen de kern van ons bedrijf.

We hebben zo'n 7.000 werknemers in 36 landen over de hele wereld, en zijn er trots op dat we in de recruitmentsector toonaangevend zijn – met onze gespecialiseerde dienstverlening met een persoonlijke aanpak veranderen we het leven van mensen door kansen te creëren om elk potentieel te benutten. 

PageGroup brands

Het gaat er niet alleen om wat we doen. Vooral hoe we dat doen is belangrijk.  We hebben ons succes te danken aan onze bedrijfscultuur: mensen en teamwerk komen op de eerste plaats. Onze reputatie als professionele en integere organisatie is iets waar wij enorm trots op zijn.

Onze waarden zijn zichtbaar in al onze activiteiten, overal ter wereld en elke dag opnieuw.

     PageGroup values

Het zijn onze waarden – die onlosmakelijk met onze activiteiten zijn verweven – die ons van de concurrentie onderscheiden.

Er is niemand die betere carrièrekansen biedt dan wij en we doen er alles aan om dat zo te houden. Denk je dat een carrière bij PageGroup iets voor jou zou kunnen zijn? Dan willen wij je graag ontmoeten.

Wil je ons graag nog beter leren kennen?  Neem een kijkje op onze corporate website.