Michael Page probeert niet alleen waarde toe te voegen voor onze opdrachtgevers en kandidaten, maar trachten evengoed bij te dragen aan een betere samenleving. In Nederland zijn wij zodoende partner van Make-A-Wish, een organisatie die de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. Dat doet Make-A-Wish Nederland niet voor niets. In al die jaren is gebleken dat voor het wenskind en zijn familie een wensvervulling onvergetelijk is. Het laat het kind weer gewoon kind zijn in plaats van patiënt en maakt het hele gezin sterker voor hun toekomst. De afgelopen jaren heeft Make-A-Wish Nederland al vele duizenden wensen vervuld en de eigen kracht van deze kinderen en jongeren aangewakkerd. Niet de ziekte, maar het kind en/of de jongere zelf staat centraal en dat maakt de wens tot een unieke beleving.

Make-A-Wish Nederland kan dit allemaal realiseren dankzij de inzet van ruim 400 vrijwilligers. Giften en fondsenwervende acties (geld, maar ook in natura) van bedrijven, scholen en (sport)verenigingen zijn samen met de steun van donateurs en partners noodzakelijk om samen het verschil te maken. Make-A-Wish Nederland ontvangt geen overheidsbijdrage.

Michael Page ondersteunt Make-A-Wish met het inzamelen van gelden via bijvoorbeeld sportieve evenementen, het onbezoldigd werven van personeel en vrijwilligers, kennis deling en advisering, het mede realiseren en uitvoeren van een specifieke wensvulling en het betrekken van ons netwerk.

Wilt u Make-A-Wish ook steunen? Doneer dan nu en/of word vrijwilliger!