Technische Business Analist (32-40u) - Tilburg en/of Utrecht

Tilburg Vast dienstverband €40.000 - €65.000

Bijgewerkt 16/02/2022

 • Ben jij een scherpe Business Analist en op zoek naar een uitdaging waar
 • Jouw communicatieve en technische vaardigheden samenkomen?

Over onze klant

School for Business and Society heeft een rijk aanbod van opleidingen, leertrajecten, career- en consultingdiensten, gericht op gedreven en ambitieuze leiders, managers en professionals die een boost willen geven aan hun persoonlijk en professionele ontwikkeling en de ontwikkeling van hun organisatie.

Leiderschapsontwikkeling en transformatie staan centraal in onze programma's. Door te inspireren, te experimenteren en uit te dagen maken we wetenschappelijke kennis en inzichten praktisch toepasbaar en ontwikkelen individuele deelnemers, teams en organisaties competenties en gedrag waarmee ze veerkrachtig en wendbaar worden.

Zo creëren deelnemers impact en leveren ze een wezenlijke bijdrage aan de transformatie van business & society.

Dit is de business school van Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven en heeft een breed portfolio aan deeltijd masters, MBA opleidingen, masterclasses en maatwerk oplossingen.

Functie

Dit is een organisatie in transitie, met een sterke focus op groei, innovatie en onze klanten. We werken hard aan onze digitale transformatie, niet alleen in het onderwijs zelf maar ook in onze customer journeys en interne processen. Als Business Analist draag je direct bij aan deze transitie en ben je breed inzetbaar voor projecten en analysewerkzaamheden.

Je belangrijkste taak is het adviseren van collega's in de organisatie over het innoveren van processen en systemen. Je opereert op het raakvlak van IT en Business en vertaalt hun wensen naar passende oplossingen, oplossingen die naadloos passen binnen de enterprise architectuur van ons.

Je werkt intensief samen binnen een klein team collega's, die zich richten op de (her)inrichting en vernieuwing van ons onderwijs en de logistieke processen er omheen. Je bent betrokken bij het gehele proces van A tot Z bij het implementeren van de oplossing. Je bijdrage aan projecten zal variëren van het aansluiten van functionaliteit op de bestaande informatiearchitectuur tot het formuleren van de requirements en het uitwerken van een business case voor een nieuwe dienst.

Profiel

Om succesvol te zijn binnen deze rol, beschik je over:

 • HBO/academisch werk- en denkniveau op het vlak van (bedrijfskundige) informatica of informatiekunde en minimaal 3 jaar relevante ervaring als informatieanalist binnen een complexe omgeving.
 • Ervaring met commerciële processen en systemen. Je kunt je verplaatsen in onze customer journey en weet hoe je hier het verschil kan maken. Kennis en ervaring binnen de onderwijskundige sector is een pré.
 • Inlevingsvermogen en overtuigingskracht.
 • Een helicopterview, je bent analytisch ingesteld en ziet de grote lijnen, maar kunt ook de details uitwerken.
 • Ervaring met het opstellen van functionele en niet-functionele requirements, bijvoorbeeld via use cases of user stories.
 • Kennis van en ervaring met applicatie-integratie; ervaring met SQL en JSON is een pré.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Wij bieden een inspirerende omgeving, waarin je continu wordt uitgedaagd om je te blijven ontwikkelen en er veel ruimte is voor eigen initiatief. Het niveau van collega's, deelnemers en het onderwijs is erg hoog en gericht op de meest actuele raakvlakken van wetenschap en praktijk. Dit doen wij vanuit een sterke gemeenschappelijke basis, waarop je kunt excelleren. Onderwijzen, managen en onderzoeken in een internationale context voor thought leaders met daadkracht.

Daarnaast:

 • een uitdagende functie binnen een ambitieuze en dynamische business school
 • ruimte voor eigen initiatief en waardering voor jouw ondernemende instelling
 • vrijheid en verantwoordelijkheid
 • een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werkenContact
Kaveh Rafat
Referentienummer
JN-012022-4577707

Vacature samenvatting

Sector
Information Technology
Sub Sector
IT Business Analysis
Industrie
Public Sector
Vacatures per locatie
Tilburg
Contract Type
Permanent
Consultant
Kaveh Rafat
Vacature referentie
JN-012022-4577707