Technisch Inkoper

Tilburg Vast dienstverband Thuiswerken/hybride

Toegevoegd 08/05/2024

 • Verantwoordelijk voor het inkopen maakdelen, deelmontages en spareparts.
 • Gemaakte afspraken leg je vast in raamovereenkomsten en SLA's met QLTC als focus

Over onze klant

Rioned (met het hoofdkantoor in Tilburg) levert al meer dan 65 jaar rioolreinigingsapparatuur aan professionele gebruikers wereldwijd. Bij de ontwikkeling van onze producten staan betrouwbaarheid en innovatie voorop, input van de gebruikers van onze machines is daarbij leidend.

Wereldwijd staan rioolsystemen onder druk. Door de gevolgen van klimaatverandering, maar ook door de veroudering van leidingen en de verandering in rioolgebruik. Goed onderhoud van rioleringen is belangrijker dan ooit. Rioned is er trots op dat hun bedrijf al ruim 65 jaar veilige, duurzame en betrouwbare kwaliteitsmachines voor goed rioolonderhoud ontwikkelt en produceert. Zij willen daarin onder alle omstandigheden de beste zijn en hun klanten absolute zekerheid bieden. Daardoor en doordat zij voortdurend innoveren, zijn ze uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met een sterke positie op de wereldmarkt voor hogedruk rioolreinigingsapparatuur.

Functie

In deze afwisselende en zelfstandige functie als Technisch Inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkopen en een goede verkrijgbaarheid van maakdelen, deelmontages en spareparts. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en bent, zowel nationaal als internationaal, alert op nieuwe leveranciers.

Gemaakte afspraken leg je vast in raamovereenkomsten en SLA's waarbij je streeft naar optimale kwaliteit tegen gunstige prijzen en leveringsvoorwaarden. Je spart regelmatig met de afdelingen engineering en productie om op de hoogte te blijven van de interne ontwikkelingen en om je collega's te informeren over (technische) ontwikkelingen in de markt en bij leveranciers. Je werkt samen in een team bestaande uit 3 collega's.

Je hebt regelmatig contact met de centrale inkoop teams van de Amerikaanse moedermaatschappij (Heico Companies) en bent daarmee ook kartrekker voor de lokale inkooporganisatie.

Daarnaast ben je alert op nieuwe ontwikkelingen in de markt en bij leveranciers en vind je het uitdagend om deze in te brengen ter verbetering van de machines. Vanzelfsprekend ben je communicatief vaardig, van nature een verbinder en een goed onderhandelaar. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en bent in staat om in multidisciplinaire teams een waardevolle bijdrage te leveren. Je werkt gestructureerd, houdt overzicht en hebt oog voor procesverbetering.

Profiel

Als Technisch Inkoper heb je het volgende op je CV staan:

 • Een hbo werk- en denkniveau aangevuld met tenminste Nevi I;
 • Aantoonbare ervaring met het inkopen van technische producten in een internationale werkomgeving;
 • Affiniteit, inzicht en interesse in techniek;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de Duitse en Franse taal is een pre.

Aanbod

Heb jij de ambitie om aan de slag te gaan bij een bijzondere, internationale en technische onderneming? Werk je graag samen met enthousiaste collega's en wil je jezelf verder ontwikkelen in een dynamische omgeving?

Werken bij Rioned biedt je unieke kansen. Rioned is een bedrijf dat vooroploopt in de wereld van rioolreinigingsapparatuur. Een bedrijf met een hecht team van professionele medewerkers die samen een gaaf eindproduct maken en waar zekerheid, groei en trots belangrijke kernwaarden zijn.

Voor de functie van Technisch Inkoper bieden zij:

 • Een marktconform salaris
 • Pensioenregeling
 • 24 vakantie dagen + 13 ADV
 • Flexibele werktijden
 • Thuiswerk regeling
Contact
Mark Bosman
Referentienummer
JN-052024-6418601

Vacature samenvatting

Sector
Procurement & Supply Chain
Sub Sector
Project Buying
Industrie
Industrial / Manufacturing
Vacatures per locatie
Tilburg
Contract Type
Permanent
Consultant
Mark Bosman
Vacature referentie
JN-052024-6418601
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride