Team Lead HR

Amsterdam Vast dienstverband

Toegevoegd 14/07/2022

  • Vind je het leuk om je bezig te houden met de ontwikkeling van je team?
  • En tegelijkertijd ook zelf aantal zaken operationeel op te pakken?

Over onze klant

Who we are

Our approximately 7,650 employees worldwide help to provide essential solutions that our customers use to manufacture everyday products such as personal care, cleaning, paints and coatings, agriculture and food, pharmaceuticals, and building products. We forge and foster long- term customer partnerships and operate in more than 80 countries around the world.

Functie

Jouw uitdaging als HR Team LeadJe bent in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor het HR Operations team voor Nederland.. De focus van de HR Operations Team Lead ligt op het overzien van alle aspecten van de operationele HR processen van Hire to Retire inclusief payroll. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor implementatie van nieuwe regelingen en processen, gerelateerd aan wettelijke regelgeving en onze collectieve arbeids voorwaarden. Tot slot zal je ook de HR management rapportages op je nemen.

Meer info over het HR Team HR Operations Nederland heeft een team van 7 mensen en werkt vanuit de locatie in Amsterdam. Het team is verantwoordelijk voor alle HR mutaties en het beantwoorden van vragen van medewerkers en managers over arbeidsvoorwaarden, HR regelingen en onze HR (self service) systemen. Voor complexere vraagstukken op het vlak van arbeidsvoorwaarden en HR-systemen is er een nauwe samenwerking met het team van HR en IT specialisten.

Profiel

Heb jij het in huis?Wij zijn op zoek naar een collega met een achtergrond in HR die ervaring en/of affiniteit heeft met het aansturen van een HR team. Sterk in coaching, passie voor HR en graag werkt in een dynamische internationale organisatie.

Daarnaast beschik je over;
* Uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden
* Min. 5 jaar ervaring in HR Operations functie, en bij voorkeur deels ook ervaring met coaching en leidinggeven
* Kennis van HR processen
* Ervaring met het leiden en uitvoeren van verbeterprojecten
* Talent om het team verder te brengen

Aanbod

Dit kun jij van ons verwachtenEen uitdagende nieuwe functie waarin je zorg draagt voor een team en haar processen. Onze afdeling is volop in een transformatie proces waarin de focus ligt op het verder digitaliseren en automatiseren van onze HR processen. Een mooie kans waarin je jouw professionele bijdrage kunt leveren!

Daarnaast bieden wij je het volgende:
* Vast contract met twee maanden proeftijd;
* 35 vakantiedagen;
* Bonus
* Uitstekende pensioenregeling;
* Doorgroeimogelijkheden.

Contact
Lindsay Tete
Referentienummer
JN-072022-5685007

Vacature samenvatting

Sector
Human Resources
Sub Sector
HR Management
Industrie
Industrial / Manufacturing
Vacatures per locatie
Amsterdam
Contract Type
Permanent
Consultant
Lindsay Tete
Vacature referentie
JN-072022-5685007