Team Lead HR Services

Amsterdam Vast dienstverband Thuiswerken/hybride

Bijgewerkt 16/11/2022

  • Exciting and varied role which is a good step to grow within HR.
  • Chance to work for an international company with a Dutch touch.

Over onze klant

EEN ORGANISATIE WAAR JE DOOR GROEIT

Met ruim 600 medewerkers, waaronder 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is onze klant één van de grootste advocatenkantoren in Nederland. Ze zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York en representatives in Houston, Singapore en Tokio. Tot hun cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

Functie

Het HR team bestaat uit vier teams: HR Advies, L&D, Recruitment en HR Support. Als Teamlead HR Services ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het HR Support team bestaande uit 4 medewerkers. Je werkt veel samen met de andere teams binnen HR en rapporteert aan de Head of HR.

Het team is verantwoordelijk voor alle processen rondom de in-, door- en uitstroom van medewerkers en de informatieverstrekking over HR beleid naar onze organisatie. Je neemt een coachende rol aan en zorgt dat bovengenoemde processen probleemloos verlopen. Een belangrijk en doorlopend project is het verbeteren van onze HR processen. Ze zoeken iemand die, naast de dagelijkse leiding over het team, onze werkstromen efficiënter kan inrichten en hier innovatieve ideeën bij heeft.

Profiel

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Natuurlijk ben je als Teamlead HR Services accuraat en servicegericht. Je houdt overzicht en bent goed in plannen en organiseren. Zonodig voer je HR Support werkzaamheden uit. Je schakelt met jouw hands-on mentaliteit en pragmatische aanpak gemakkelijk tussen verschillende werkzaamheden en lagen in de organisatie. Daarnaast heb je een goede kennis van het arbeidsrecht en compensation & benefits. Je krijgt energie van het ontwikkelen van jouw teamleden en vindt het een uitdaging om mee te denken over het optimaliseren van de HR-werkprocessen.

Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal 5+ jaar ervaring in een brede HR rol, of ervaring in een soortgelijke rol;
  • Goede leidinggevende capaciteiten;

Aanbod

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Onze klient vormt een dynamische en informele werkomgeving met veel leuke interne evenementen waaronder borrels, sportevenementen en een jaarlijks skiweekend.

Verder bieden ze jou:

  • Een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden.
  • Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.
  • 1 dag thuis werken,
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Werken binnen een enthousiast en gedreven HR-team dat vernieuwend en vooruitstrevend is en waarbinnen hoge kwaliteit de norm is.

De mogelijkheid om gebruik te maken van een thuiswerkregeling.

Contact
Ceren Spuyman
Referentienummer
JN-112022-5839372

Vacature samenvatting

Sector
Human Resources
Sub Sector
HR Management
Industrie
Business Services
Vacatures per locatie
Amsterdam
Contract Type
Permanent
Consultant
Ceren Spuyman
Vacature referentie
JN-112022-5839372
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride