(Sr.)Recruitment Consultant - Michael Page Tilburg

Tilburg Vast dienstverband Thuiswerken/hybride

Bijgewerkt 13/06/2024

 • Top Employer 2023
 • Hybride werkomgeving

Over onze klant

PageGroup is een wereldwijde marktleider op het gebied van interim en permanente recruitment consultancy. We staan bekend om de uitzonderlijke service die we bieden aan onze klanten en kandidaten, en de aantrekkelijke mogelijkheden binnen onze kantoren wereldwijd. We hebben 4 core labels, meer dan 9.000 collega's wereldwijd en 20+ gespecialiseerde recruitment teams in meer dan 35 landen. In Nederland werken we ongeveer met 250 collega's vanuit 4 verschillende kantoren. Werken bij PageGroup betekent kansen creëren en grijpen, doelen bereiken en samen successen groots vieren!

Voor ons Michael Page Tilburg kantoor zijn we op zoek naar gemotiveerde commerciële (Sr.) Recruitment Consultants en (Sr.) Sales Consultants. De teams in Tilburg adviseren kleine tot grote gerenommeerde bedrijven, gespecialiseerd in de recruitment van senior- en managementfuncties in de disciplines: Finance, Human Resources, Sales & Marketing, Supply Chain & Operations, en Healthcare & Life Sciences. Je werkt vanuit een A-locatie midden in het centrum van Tilburg met uitstekende bereikbaarheid. Hier ervaar je een ondersteunende, ambitieuze en sociale werkomgeving!

Functie

Als (Sr.) Recruitment Consultant bij ons MichaelPage label gespecialiseerd in permanente bemiddeling, heb je de mogelijkheid om een win-win situatie te creëren voor iedereen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces en je hebt daardoor een uitdagend en breed takenpakket aan de business development, klant, kandidaat en business zijde (360). Als (Sr.) Sales consultant bij ons MichaelPage Interim label ligt de focus van je rol nog meer op de business development en klantzijde voor het oplossen van interim behoeften. Je wordt daarbij ondersteund door een nationaal recruitment team. Je wordt in beide labels specialist in een van de disciplines waardoor je jouw klanten de beste inzichten en het grootste bereik kunt geven tijdens het wervingsproces. Je combineert commerciële business development met gerichte, persoonlijke dienstverlening aan de klanten en kandidaten waarmee je omzet genereert via effectieve relaties. Je behaalt succes mede door het tonen van sterke communicatie, toewijding, een zelf startend vermogen en goede commerciële vaardigheden.

 • Voor bedrijven, ben jij de sleutel tot succes - door hen te helpen het optimale team op te bouwen;
 • Voor kandidaten, ben jij de carrière booster - je beïnvloedt levens op de lange termijn;
 • Voor ons, zijn onze mensen het kloppende hart van de organisatie - we hechten waarde aan jouw welzijn en werkethiek;
 • Voor jouzelf, bouw je waardevolle ervaring en vaardigheden op - met carrière groei en behoud van een gezonde privé-werk balans.

Profiel

 • Een bachelor of master diploma;
 • Jouw vorige ervaring van 2+ jaar B2B sales, geeft je cruciale inzichten en helpt je de behoeften van klanten te begrijpen en te beantwoorden;
 • Jouw ondernemersgeest en motivatie voor sales zet je ertoe aan jouw netwerk voortdurend uit te breiden en lange termijn relaties op te bouwen;
 • Je besteed tijd aan het begrijpen van bedrijfsstrategieën, structuren, cultuur, en bedrijfsmodellen om het vertrouwen van je klant te winnen;
 • Je bent een voorstander voor gelijkwaardigheid en zorgt dat je kansen gelijkwaardig promoot onder kandidaten;
 • Je werkt goed in teamverband en geniet van samenwerking met anderen - net als samen successen vieren.

Aanbod

 • Een hybride werkomgeving
 • Een compleet pakket met onbeperkte bonus, incentives, corporate benefits samen met een sterk flexibility & well-being programma;
 • Profiteer van transparante promotie criteria en een duidelijk carrière pad op verschillende ervaringsniveaus - jouw loopbaanontwikkeling is aan jou!
 • (Inter)nationale onboarding en training programma's gedurende jouw carrière, aangepast naar jouw ervaring en functie.



Samenwerking is een groot onderdeel van ons dagelijks leven - open, respectvolle, transparante communicatie tussen alle lagen, functies, culturen, geslachten en generaties. We creëren een werkomgeving waar iedereen zich welkom en gezien voelt. PageGroup heeft vele onderscheidingen ontvangen als Top Employer en blijft interne programma's ontwikkelen waarin diversiteit, gelijkheid en inclusie een topprioriteit zijn.

Ben jij geïnteresseerd? Solliciteer nu en laten we ontdekken of jij onderdeel wordt van PageGroup!

Contact
Lizzy van der Meer
Referentienummer
JN-092023-6190482

Vacature samenvatting

Sector
Sales
Sub Sector
Sales Management
Industrie
Business Services
Vacatures per locatie
Tilburg
Contract Type
Permanent
Consultant
Lizzy van der Meer
Vacature referentie
JN-092023-6190482
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride