Sourcing specialist

Utrecht Vast dienstverband

Bijgewerkt 06/07/2022

  • professionele werkomgeving
  • leuke collega's

Over onze klant

De kern van de activiteiten van PageGroup wordt gevormd door de duizenden mensenlevens die wij veranderen, de uitstekende service die wij onze klanten en kandidaten bieden en de aantrekkelijke mogelijkheden binnen onze kantoren over de hele wereld. Wij zijn er trots op dat wij de toon zetten in de werving- en selectiebranche - onze gespecialiseerde service met een persoonlijke aanpak is hoe wij levens veranderen voor mensen en door het creëren van kansen potentieel bereiken.

PageGroup werd in 1976 in het Verenigd Koninkrijk opgericht. Wij zijn nu een FTSE 250 organisatie met vestigingen in 36 landen, die recruitment diensten en carrièremogelijkheden bieden op lokaal, regionaal en wereldwijd niveau.

Functie

Het leven van een Sourcer is dynamisch en vereist veel verschillende vaardigheden.

Als sourcer verdiep je je in de verschillende functieprofielen op het gebied van Procurement & Supply chain, Finance en ICT. Jij weet hoe jij deze kandidaten opspoort en triggert ze om met jou in gesprek te gaan. Je gebruikt hierbij diverse search tooling (LinkedIn bijvb.) en ook de bekende reguliere kanalen. Samen met de recruitment consultants help jij de kandidaten verder in hun loopbaan. De functie van sourcer is van essentieel belang omdat jij de schakel bent tussen de kandidaat, de recruitment consultants en de verschillende vacatures.

Je identificeert, contacteert en screent talent voor bestaande en toekomstige opdrachten bij onze klanten, leert over business development, professionele service, het genereren van omzet en nog veel meer. Het is ook een baan waarin je dagelijks levens verandert, voor klanten en individuen.

Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit:

-Zoeken naar geschikte talenten (met professionele tools)

- Het opbouwen en onderhouden van uitstekende relaties met kandidaten en de Recruitment Consultants

- Advies geven aan kandidaten over hun cv en het voeren van sollicitatiegesprekken

- Beheren en prioriteren van een grote en uitdagende hoeveelheid werk.

Profiel

Wij nemen mensen aan met uiteenlopende achtergronden: recruitment, sales, consultancy, maar ook sport, lesgeven of vastgoed kunnen een pre zijn om succesvol te zijn bij PageGroup. Als sourcer bij PageGroup zijn we op zoek naar mensen die zich kunnen vinden in onze bedrijfswaarden:

- Wij zijn gepassioneerd

- Wij maken het verschil

- We hebben plezier in wat we doen

- Wij werken als een team

- Wij hechten waarde aan vastberadenheid

Sourcing is zowel uitdagend als spannend; jouw vastberadenheid om te slagen, je enthousiasme, je energie en je toewijding om de beste service te bieden aan onze kandidaten, zullen de basis vormen van jouw successen en carrièremogelijkheden bij PageGroup.

Aanbod

Bij PageGroup zijn beloningen meer dan alleen "cash incentives". Maar onze competitieve basissalarissen, onbegrensde persoonlijke en team gebaseerde bonussen en extra incentives zijn wel een goed begin. Gecombineerd met jaarlijkse reizen naar het buitenland voor de mensen met de beste prestaties, biedt PageGroup de aantrekkelijkste beloningen in de branche.

Naast onze aantrekkelijke basissalarissen en bonussen, vergeten we nooit het belang van gezondheid en welzijn. Wij stellen onze mensen in staat levens te veranderen door een omgeving van vertrouwen en goede prestaties te creëren. Het gaat om het bevorderen van een gezonde levensstijl, het mogelijk maken van een goede balans tussen werk en privéleven, het stimuleren van zelfontplooiing en het bieden van carrièregroei. Daarom ondersteunen we bijvoorbeeld zwangerschaps-, vaderschapsverlof, sabbatical, particuliere ziektekostenverzekering, enz.

Contact
Ine Rothkrantz
Referentienummer
JN-062022-5650920

Vacature samenvatting

Sector
Human Resources
Sub Sector
Recruitment & Talent Acquisition
Industrie
Business Services
Vacatures per locatie
Utrecht
Contract Type
Permanent
Consultant
Ine Rothkrantz
Vacature referentie
JN-062022-5650920