Solutions Design Manager

Tilburg Vast dienstverband €55.000 - €70.000

Toegevoegd 27/09/2021

  • Wereldwijde marktleider met meer dan 140 jaar logistieke ervaring
  • Veel ruimte voor initiatief, nieuwe ideeën en vrijheid om te ondernemen

Over onze klant

Onze klant is de partner in internationaal transport en logistieke dienstverlening (Logistics Distribution and Supply Chain). Zij vervoeren goederen snel en efficiënt binnen Europa per vrachtwagen of trein, of wereldwijd per boot of vliegtuig, of een combinatie van deze modaliteiten. De logistieke dienstverlening omvat warehousing en value added services, distributie-, spareparts- en retourlogistiek en supplychain-managementoplossingen. Met ruim 2.000 vestigingen in zo'n 130 landen verbinden zij alle belangrijke economische regio's met elkaar. Alleen al in Nederland beschikken ze over een netwerk van 22 logistieke centra en kantoren op 17 locaties.

Functie

De functie Solutions Design Manager:

  • Je creëert logistieke concepten, onder andere met betrekking tot procesinrichting, material handling equipment, warehouse lay-out, automatisering en mechanisering.
  • Je analyseert bestaande processen en bedenkt mogelijkheden om deze te verbeteren, rekening houdend met de wensen van de klant en de operatie en in samenwerking met diverse afdelingen binnen de BU contract logistiek.
  • Je bent zoveel mogelijk in contact met de klant.
  • Je stelt activity-based costing modellen op en bespreekt deze met de operatie en de P&L owners.
  • Je voert projectmatige implementaties en optimalisaties van warehouse- en transporttrajecten uit.


Profiel

Als Solutions Design Manager heb je een drive voor het bedenken en verbeteren van logistieke concepten en processen en gaat jouw hart sneller kloppen van logistieke vraagstukken. Innovatie, optimalisatie en problemen oplossen zijn jou op het lijf geschreven. Kennis van logistiek en de daaraan gerelateerde processen is essentieel, aangezien dit de kwaliteit borgt die zij interne klanten bieden. Je bent analytisch sterk, denkt out of the box en zit vol goede en vernieuwende ideeën. Vervolgens kan je deze ideeën omzetten naar oplossingen die zowel voor de klant als voor de organisatie gunstig zijn. Je bent communicatief sterk, zowel in het Nederlands als Engels, en beschikt over overtuigingskracht, waarmee je interne en externe klanten enthousiast maakt over de logistieke oplossingen. Je hebt al relevante werkervaring en een WO werk- en denkniveau.

Aanbod

Zij bieden:Onze klant biedt een afwisselende en verantwoordelijke baan in een dynamische organisatie waarin zij met plezier samenwerken. Veel ruimte voor initiatief, nieuwe ideeën en vrijheid om te ondernemen. Je komt te werken bij een internationaal bedrijf met een open en informele cultuur waarbij de lijntjes graag kort worden gehouden. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Dit alles komt met passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals ADV dagen, een goede pensioenregeling en auto, laptop en telefoon van de zaak. Jij komt te werken bij een Top 3 speler wereldwijd binnen de logistiek. Andere kernwoorden die passen bij werken bij onze klant: stabiliteit, klantgerichtheid, vernieuwing en groei. Wanneer ze niet thuiswerken, is de standplaats voor deze functie Tilburg.

Een pre-employment screening kan onderdeel zijn van deze procedure.

Contact
Kyra Van Beek
Referentienummer
JN-092021-3599169

Vacature samenvatting

Vacatures per locatie
Contract Type
Consultant
Kyra Van Beek
Vacature referentie
JN-092021-3599169