Senior Channel Marketeer

Breda Vast dienstverband

Toegevoegd 03/09/2021

  • Mooie kans om het merk Dynabook verder uit te bouwen en positioneren
  • Zeer diverse marketing rol in een dynamisch team

Over onze klant

Voor onze klant Dynabook zijn wij op zoek naar een Senior Channel Marketeer. Een echte specialist met een oog op de verdere uitrol in de regio. Dynabook heeft zeer ambitieuze plannen en een duidelijke groeistrategie waarmee het haar positie in de B2B markt wil verstevigen. Daarom ben jij als Senior Channel Marketeer een belangrijke schakel naar het sales team en een creatieve kracht achter Dynabook in de markt zetten.

In 1985 lanceerde Dynabook de T1100, 's werelds eerste laptopcomputer. Dynabook is producten en diensten blijven ontwikkelen die de behoeften van mensen weerspiegelen en een verbeterde functionaliteit vertegenwoordigen, ondersteund door technologische expertise en het streven naar kwaliteit en uitstekende producten. Dynabook, voorheen bekend als Toshiba' s Laptop Business Unit en als nieuw lid van de Sharp Groep, blijft waarde toevoegen door middel van "evolutie", "integratie" en "ideeën".

Functie

Jij krijgt een allround marketing rol, van evenementen tot digitale activaties. Creatie, planning en activatie in online en offline omgevingen, zowel naar het kanaal als naar de eindgebruiker omgeving. Jij gaat het merk Dynabook activeren in de BNL en andere regio's waar we verantwoordelijk voor zijn vanuit onze business unit: Zuid Afrika, Israël, Turkije, Cyprus, Griekenland en Malta.

Als Channel Marketeer creëer je samen met het Sales team plannen om met partners te groeien. Het partnerprogramma is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden en vereist je continue creativiteit en inzet. Een jong merk met een rijke historie weet jij verder op de kaart te zetten door ook buiten het kanaal activiteiten te ondernemen en het door vertalen van de EMEA strategie in de regio.

Profiel

- HBO werk -en denkniveau

- Meer dan 5 jaar marketingervaring binnen de pc-industrie

- Ervaring met channel-marketing en inzicht in lokale markten

- Aantoonbaar vermogen om talrijke projecten tegelijk te beheren

- Ervaring in een multifunctionele marketingfunctie is essentieel

- Vloeiend Engels en Nederlands is vereist; andere talen zoals Frans of Duits zijn een voordeel

- Aantoonbare analytische vaardigheden, met een hoge mate van aandacht voor detail

Aanbod

- Een marktconform salaris

- Telefoon en laptop van de zaak

- Optioneel een auto van de zaak

- Zeer goede pensioenregeling

- Een internationale en dynamische werkomgeving centraal gelegen in Breda

- 30 vakantiedagen

Contact
Rob Nooteboom
Referentienummer
JN-092021-3565738

Vacature samenvatting

Sector
Vacatures per locatie
Contract Type
Consultant
Rob Nooteboom
Vacature referentie
JN-092021-3565738