Sales Manager

Vast dienstverband Thuiswerken/hybride

Bijgewerkt 23/11/2022

 • Werken in de industriebranche
 • Strategie bepalen en meewerken.

Over onze klant

Onze klant is specialist in het leveren van zowel tijdelijke als ook (semi-)permanente huisvesting in Nederland en Duitsland en heeft hierin meer dan 60 jaar ervaring. Er werken ca. 160 medewerkers en het hoofdkantoor staat in Klundert. Onze klant maakt deel uit van het Zweedse Adapteo, toonaangevend aanbieder van flexibel vastgoed in Noord - Europa.

Vanwege het vormgeven aan hun verdergaande groei zijn ze per direct op zoek naar een Sales Manager

Functie

 • Je komt als Sales Manager terecht in een dynamische organisatie en in een gedreven, resultaatgericht en leuk team.
 • Je rapporteert aan de General Manager Sales en geeft operationeel leiding aan een team medewerkers in de buiten- en binnendienst.
 • Je zorgt er door middel van coaching voor, dat het team verder groeit en zich ontwikkelt.
 • In je fulltime rol als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor klant- en relatiebeheer.
 • Je bouwt relaties op en zorgt persoonlijk voor onze belangrijkste klanten om zo een langdurige klantrelatie te bewerkstelligen. Belangrijk is, dat je een volwaardige gesprekspartner bent voor onze klanten.
 • Je zorgt voor een acquisitieplan en werkt nauw samen met de afdeling Marketing bij het in de markt zetten van promoties en acties.
 • Je bent verantwoordelijk voor het plannen en ontwikkelen van kansen in de markt.
 • Jaarlijks stel je een visie- en verkoopplan op en organiseer en coördineer je verkoopactiviteiten.
 • Je vertaalt de marktstrategie naar verkoopplannen met afzetdoelstellingen.
 • Je controleert de verkoopdoelstellingen van het team en grijpt in waar nodig.
 • Verder ben je verantwoordelijk voor een correcte verwerking van gegevens in ons CRM systeem.
 • Ook geef je trainingen aan je team.

Profiel

Voor deze uitdagende en veelzijdige functie zoeken wij een echte aanpakker. Knelpunten zie jij als kansen en je kunt je ideeën goed uitdrukken en overbrengen. Qua achtergrond heb je een afgeronde (commerciële) HBO opleiding en je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur binnen een B2B-omgeving. Daarnaast beschik jij over leidinggevende kwaliteiten en middels je ervaring kan je dit ook aantonen Je bent creatief en flexibel en krijgt een kick wanneer jouw klant tevreden is met de door jou aangedragen oplossingen. Je bent 40 uur per week beschikbaar en hebt een goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal en bij voorkeur ook van de Duitse taal. Omdat de afdeling Sales voor al onze entiteiten zich op het hoofdkantoor bevindt, zoeken wij kandidaten in de omgeving van Klundert.

Aanbod

Een uitdagende job bij een jong en dynamisch bedrijf en binnen een enthousiast en gedreven team. Je krijgt een leuke, afwisselende en zelfstandige functie. Er zijn binnen Dutch Cabin Group volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen, omdat we nog steeds groeien. We bieden je een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenverzekering, een auto, laptop en telefoon. In eerste instantie betreft het een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. We kennen een bonusregeling.

Contact
Wouter Prent
Referentienummer
JN-042022-5428809

Vacature samenvatting

Sector
Sales
Sub Sector
Sales Management
Industrie
Industrial / Manufacturing
Vacatures per locatie
International
Contract Type
Permanent
Consultant
Wouter Prent
Vacature referentie
JN-042022-5428809
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride