Manager Finance Vastgoedbeheer

Den Haag Vast dienstverband

Bijgewerkt 03/06/2022

  • People manager die graag in een klein team werkt
  • Basis kennis van vastgoedbeheer en boekhouding

Over onze klant

Onze klant is een beheer- en managementorganisatie voor onroerende zaken. Wij treden op voor zowel institutionele als particuliere beleggers.

Functie

Als Finance Manager Vastgoedbeheer ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de afdeling Finance en heb je als financieel eindverantwoordelijke zitting in het MT. Jij ziet er als leider van het team op toe dat de terugkerende werkzaamheden zoals het verwerken van binnenkomende facturen, het facturatie- en incassoproces, periodieke afrekeningen van servicekosten en de maandelijkse afrekeningen met beleggers binnen de gestelde termijnen en kwaliteitsnormen worden uitgevoerd door het team. Naast de aansturing van het team draag je bij aan organisatieverbeteringen en ben je de vraagbaak m.b.t. complexere financiële vraagstukken van eigenaren en huurders. In deze context verstrek je inzichten in de (financiële) performance van beleggingsportefeuilles en denk je mee in de optimalisatie van de strategie. Je bent in staat te enthousiasmeren, te motiveren en de (Finance) medewerkers te helpen ontwikkelen. De snelle groei van de afgelopen jaren en de te verwachten groei voor de aankomende jaren creëren een spanningsveld met voldoende uitdagingen, onder andere ten aanzien van verdergaande automatisering, structurering en professionalisering. Hierdoor is in deze belangrijke en uitdagende functie een sterke persoonlijkheid gewenst en ben je bereid en bevoegd om zelfstandig beslissingen te nemen en organisatieverbeteringen door te voeren.

Profiel

- Je woont bij voorkeur in Den Haag of in de directe regio
- Je hebt minimaal HBO werk en denkniveau
- Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring
- Je hebt ervaring met vastgoed
- Je hebt kennis van relevante juridische en fiscale aspecten
- Ervaring met het ( her-) structureringen van afdelingen of ondernemingen is een pre;

Aanbod

Je kunt bij onze klant rekenen op prima arbeidsvoorwaarden met een langer termijn visie. Een leidinggevende, afwisselende en uitdagende functie in een gezellig team. Dit alles binnen een organisatie waar op een informele manier met elkaar wordt omgaan in een plezierige werkomgeving.

Contact
Trinity Tung
Referentienummer
JN-052022-5605124

Vacature samenvatting

Sector
Property & Construction
Sub Sector
Property & Asset Management
Industrie
Financial Services
Vacatures per locatie
Den Haag
Contract Type
Permanent
Consultant
Trinity Tung
Vacature referentie
JN-052022-5605124