Manager Acquisitie

Den Haag Vast dienstverband €80.000 - €100.000

Toegevoegd 23/12/2021

 • Bouw mee aan betere zorg
 • Snelgroeiende MKB organisatie

Over onze klant

Bij Thuismakers zijn we intrinsiek gemotiveerd om vastgoed voor de zorg beter te maken; we streven naar de beste kwaliteit voor een goede prijs. We houden van aanpakken, werken zelfstandig maar lossen problemen gezamenlijk op. We zijn op zoek naar een manager acquisitie welke verantwoordelijk is voor het complete acquisitie proces binnen Thuismakers

Functie

Als manager acquisitie ben je verantwoordelijk voor het volledige acquisitie proces. Van het maken van een eerste selectie binnen het aanbod van mogelijke aankoop locaties tot de onderhandelfase en contracteren. Je werkt intern nauw samen met het acquisitie team, directie en bestuur en communiceert met alle stakeholders binnen de ORPEA group.

Jouw taken zijn

 • Je bent verantwoordelijk voor het maken van een eerste selectie binnen een breed aanbod van nieuwe aankoop locaties. Je analyseert welke plus en min punten behoren bij locaties en maakt hiervan verslag. Vanuit dit aanbod stel je business cases op voor bestuur en de directie.
 • Je zorgt dat met het commerciële team acquisitie lijsten worden bijgewerkt.
 • Je doet de onderhandeling, in overleg met directie en bestuur en zorgt vervolgens voor het afsluiten van het contract.
 • Je bent onderdeel van het MT en weet wat de organisatie nodig heeft om verder te groeien. Hierover overleg je met directie en bestuurders.Je communiceert met de stakeholders binnen ORPEA Group van pre-codev fase tot afronding contract.

Profiel

 • Je hebt HBO+ of Academisch werk- en denkniveau.
 • Vanuit jouw commerciële instelling zie je kansen, maar ben je ook kritisch. Je kunt goed onderhandelen en hebt ervaring in onderhandeltrajecten binnen het vastgoed.
 • Je hebt goed financieel inzicht en dit is terug te zien in de business cases welke je opstelt.
 • Je werkt snel, zorgvuldig en neemt graag initiatief.
 • Je geeft leiding aan het commerciële team vanuit een niet hiërarchische maar verbindende rol.
 • Je kunt uitstekend Engels schrijven en spreken.
 • Het is voor jou een uitdaging om in een snelgroeiende MKB organisatie te werken, maar je hebt ook ervaring in het schakelen met verschillende stakeholders op corporate niveau.

Aanbod

De sfeer is collegiaal. We werken zelfstandig, maar zijn nauw verbonden met elkaar. Wekelijks stemmen we met elkaar af. We zijn gedreven, maar er is ook ruimte voor gezelligheid. We zijn een kleine organisatie met grote ambities. De lijnen zijn kort, we handelen snel maar altijd met oog voor alle belangen. De arbeidsvoorwaarden van Thuismakers zijn goed; waar nodig bieden we maatwerk. Hierin zijn we niet uniek. Waar we wel uniek in zijn is dat we vastgoedontwikkeling zien als een middel om Nederland mooier te maken. Dat drijft ons! We hebben landelijk projecten en werken daaraan vanuit ons kantoor in Den Haag.

Contact
Jaron Pouwelse
Referentienummer
JN-122021-4561409

Vacature samenvatting

Sector
Property & Construction
Sub Sector
Acquisitions / Disposals
Industrie
Healthcare / Pharmaceutical
Vacatures per locatie
Den Haag
Contract Type
Permanent
Consultant
Jaron Pouwelse
Vacature referentie
JN-122021-4561409