Junior Controller

Rotterdam Vast dienstverband

Bijgewerkt 21/05/2021

  • Ruimte om zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien.
  • Stimulerende omgeving waarin vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staan

Over onze klant

Een regionaal opleidingsinstituut voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en educatie. Met 120 opleidingen, waarvan een aantal met meerdere uitstroomrichtingen, en een ruim aanbod van kortlopende cursussen en contractactiviteiten, zijn zij een van de belangrijkste opleidingsinstituten in de regio Rotterdam. Het onderwijs wordt ontwikkeld in samenwerking met bedrijven, gemeenten, deelgemeenten en overheidsinstellingen.

Ze bieden iedereen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien. Je komt te werken in een stimulerende omgeving waarin vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staan. De interne Academie verzorgt opleidingen en trainingen die gericht zijn op het verwerven van kennis en vaardigheden en het ontwikkelen van individuele competenties. En wanneer je ondersteuning nodig hebt bij je loopbaanontwikkeling kun je terecht bij het Mobiliteitscentrum. Zij kunnen samen met jou kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn binnen de organisatie.

Functie

  • Je verricht control-werkzaamheden t.b.v. diverse onderdelen van de onderwijsinstelling;
  • Je bent de administratief ondersteuner van Business Controllers in het begeleiden van de organisatieonderdelen. Denk in dit verband aan het uitwerken van business cases en uitvoeren van controles.

Profiel

  • Je hebt hbo werk en denkniveau;
  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring;
  • Je hebt goede boekhoudkundige ervaring en kennis van Excel, Exact en AFAS is een pre;
  • Kennis en ervaring met onderwijsinstellingen is een pré;
  • Je kan omgaan met tegengestelde belangen op financieel en bedrijfseconomisch terrein.

Aanbod

Gewenste constructie is 3 (mogelijk 6) maanden detachering om vervolgens in dienst te worden aangenomen binnen een dynamische en omgeving. Vanuit het Mobiliteitscentrum wordt altijd meegedacht (en gefaciliteerd) aan interne doorgroei mogelijkheden.

Contact
Jurriaan Bollen
Referentienummer
JN-052021-2911603

Vacature samenvatting

Sector
Industrie
Vacatures per locatie
Contract Type
Consultant
Jurriaan Bollen
Vacature referentie
JN-052021-2911603