IT Informatie Analist - Hypotheken Marktleider - Groei Mee !

Capelle aan den IJssel Vast dienstverband €50.000 - €68.000

Bijgewerkt 27/08/2021

 • Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een informele Business-IT omgeving?
 • Heb jij een affiniteit met financiële processen en een conceptueel vermogen?

Over onze klant

Jouw werkomgeving

Wij zijn de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet. Wij begeleiden met trots het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties met uiteenlopende signatuur. Voor deze organisaties zijn wij dé business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een veranderende wereld.

Werken bij ons betekent: werken op een plek waar grenzen worden verlegd. Wij groeien en zoeken collega's die binnen een informele, persoonlijke cultuur mee willen bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening. Onze medewerkers zijn integer, klantgericht en dienstverlenend. Daarbij zijn zij ambitieus, veranderingsbereid en voelen zij zich integraal verantwoordelijk voor hun eigen resultaten en de resultaten van de organisatie.

Als informatie analist bij ons maak je deel uit van de afdeling IT&Delivery Supply, team Mid Office. Zoals elk team binnen IT&D werken zij volgens de Agile methodiek wat dus ook betekent dat je als informatie analist een actieve rol binnen dit multidisciplinair zelfsturend team zal krijgen.

Functie

Wat ga je doen?

In de rol van informatie analist ben jij de schakel tussen de business en IT. Je bent verantwoordelijk voor de analyse van de klantvraag vanuit de business en het vertalen van de business requirements in functionele requirements. Je brengt verbeteringen en vernieuwingen aan in het automatiseringsproces van de organisatie.

Kortom, als informatie analist

 • Analyseer je bedrijfsprocessen op verbeteringen die het proces effectiever en efficiënter maken door middel van de inzet van ICT-middelen
 • Bepaal je de meest geschikte oplossingen en implementatiescenario's die nodig zijn om de gewenste veranderingen door te voeren
 • Stel je de impact van geprioriteerde veranderingen op de ICT gerelateerde onderdelen vast
 • Zorg je voor een juiste informatieoverdracht van de geprioriteerde changes
 • Begeleid je inhoudelijk het implementatieproces

Profiel

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als informatie analist schakel je met veel verschillende afdelingen binnen de organisatie. Het is daarom belangrijk dat je communicatief sterk bent en stevig in je schoenen staat. Je neemt van nature gemakkelijk het initiatief en je hebt een groot conceptueel vermogen. Je kan gemakkelijk hoofd van bijzaken onderscheiden. Je bent een puzzelaar die nauwkeurig is en volgens logica kijkt naar causaliteit. Verder ben je een enthousiaste persoonlijkheid die op zoek is naar een informele organisatie waar je het verschil kan maken.

Daarnaast

 • Heb je minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Heb je bij voorkeur een achtergrond in de financiële dienstverlening
 • Heb je een aantal jaar relevante werkervaring in een ICT- en/of projectorganisatie
 • Ben je bekend met de LEAN methode
 • Heb je ervaring binnen een Agile werkomgeving
 • Pre: Bezit je over de volgende technische kennis: API, XML, SOAP
 • Heb je database kennis of zou je hierin graag willen leren (wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk)Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteit-onderzoek onderdeel van de selectieprocedure.

Aanbod

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij ons betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo'n 500 collega's ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Onze organisatie is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een basissalaris tussen de €3519 en €5027 bruto op basis van 38 uur per week & 190 vakantie-uren
 • Premievrije pensioenopbouw, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16
Contact
Kaveh Rafat
Referentienummer
JN-072021-2950163

Vacature samenvatting

Industrie
Vacatures per locatie
Contract Type
Consultant
Kaveh Rafat
Vacature referentie
JN-072021-2950163