IT Applicatie/Business Specialist Oracle

Vlaardingen Vast dienstverband €45.000 - €75.000 per jaar

Bijgewerkt 07/07/2022

 • Analyseer bedrijfsprocessen en programmavereisten & implementeer andere landen
 • Plannen, ontwerpen en ontwikkelen van IT-oplossingen t.o.v. organisatie functies

Over onze klant

Wij zijn een wereld organisatie marktleider en toonaangevend als dienstverlener in de industriële, bouw-gerelateerde en infrastructurele marktsegmenten. Met ons hebben opdrachtgevers één aanspreekpunt voor Acces, Isolatie en Coatings.

Tot onze services behoren steigerbouw, rope access, hoogwerkers, thermische isolatie, akoestische isolatie, tracing, fireproofing, conserveren, asbestsanering en offshore services.

We zijn onderdeel van de Amerikaanse multinational Industrial Services, Inc. De wereldwijde organisatie is actief in 30 landen en heeft ruim 32.000 werknemers in dienst in meer dan 350 locaties. Voor de Benelux organisatie zijn circa 3.000 professionals werkzaam waar wij de mens hoog in het vaandel positioneren.

Functie

Analyseer bedrijfsprocessen en programma vereisten. Plannen, ontwerpen en ontwikkelen IT-oplossingen ondersteunen organisatorische functies. Pas communicatieve, analytische en probleemoplossende vaardigheden toe om systeem problemen te helpen identificeren, communiceren en oplossen om het voordeel van investeringen & vernieuwingen in IT-systemen te maximaliseren!

Fungeer als Lead on roll-out van Brand Safway IT-systemen en leid projectconfiguraties, testen, integraties en datamigraties. Bereid documentatie van vereisten en functionele specificaties voor. Geeft richting aan technische ontwikkelaars.

En ondersteun eindgebruikers met probleemoplossing.

 • Werk samen met de IT-manager/ projectmanagers om te reageren op de projectvereisten
 • Analyseren van bedrijfsprocessen, identificeren en voorstellen van nieuwe bedrijfsprocessen of programmawijzigingen om aan specifieke eisen te voldoen.
 • Maak de juiste specificatiedocumenten inclusief tijd- en kostenramingen
 • Identificeer, analyseer en ontwerp programmawijzigingen in overeenstemming met divisie- en bedrijfsnormen en best practices
 • Onderzoek alternatieve bedrijfsoplossingen en documenteer, indien van toepassing, de kosten, beveel, presenteer en rechtvaardig dergelijke alternatieven
 • Benodigde documentatie voorbereiden en bijwerken en assisteren bij het ontwikkelen en onderhouden van systeemdocumentatie
 • Beheer succesvol meerdere prioriteiten
 • Technische expertise bieden om dagelijkse problemen op te lossen
 • Training geven aan de gebruikers, indien van toepassing
 • Werk samen met het wereldwijde IT-team aan projecten en ondersteuning. Volgt het g en zorgt ervoor dat alle gerelateerde activiteiten voldoen aan de bedrijfsnormen en -procedures.

Profiel

A. Onderwijs
* AD of Bachelor in Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Information Systems, Science, Engineering of een nauw verwante discipline of gelijkwaardige ervaring.
* Opleiding projectmanagement zou een mooie pré zijn

B. Ervaring
* Functionele ervaring met Oracle ERP / EBS vereist
* Sterke analytische vaardigheden en SQL-kennis
* Moet minimaal twee jaar ervaring hebben in de rol of ervaring al business analist of ondersteunende analist

C. Vaardigheden
* Sterke analytische en communicatieve vaardigheden vereist.
* Helicopterview
* Nederlandse, Engelse en prè als Duitse taalvaardigheid

Aanbod

Wij bieden je een zelfstandige functie in een groeiend en klantgericht bedrijf, waarin je een nieuwe impuls kan geven aan je carrière vanuit een verantwoordelijke, veelzijdige en dynamische positie. Verder bieden we jou een prettige, no-nonsense werkomgeving waar wederzijds respect, een goede sfeer maar ook hard werken heel belangrijk zijn. Je zult deel uitmaken van een nieuwe organisatie die haar marktaandeel sterk wil vergroten en haar werknemers hierbij van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden voorziet. Hierbij horen uiteraard een marktconform salaris en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket waaronder 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen, een eindejaarsuitkering (Bonus) en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een auto van de zaak & tankpas ook zeker bespreekbaar.

Kom jij bij ons het verschil maken?

Ben jij de collega die écht kan aanpakken, in oplossingen denkt, en proactief een bijdrage levert aan de verdere professionalisering van de organisatie, je carrièrepad en persoonlijke ontwikkeling, dan vragen wij je om direct te reageren!

Reden functie: Groei, uitbreiding & implementatie mag doorgevoerd worden naar andere landen!

Sr IT Consultant, Kaveh Rafat: 06 13 95 74 52

Contact
Kaveh Rafat
Referentienummer
JN-012022-4568344

Vacature samenvatting

Sector
Information Technology
Sub Sector
ERP / Application Management
Industrie
Technology & Telecoms
Vacatures per locatie
Vlaardingen
Contract Type
Permanent
Consultant
Kaveh Rafat
Vacature referentie
JN-012022-4568344