HR Specialist - HR Analytics

Amsterdam Vast dienstverband

Toegevoegd 14/07/2022

  • Heb je een achtergrond in HR (data/analytisch)?
  • En wil je je specialiseren in specifieke HR systemen?

Over onze klant

Who we are

Our approximately 7,650 employees worldwide help to provide essential solutions that our customers use to manufacture everyday products such as personal care, cleaning, paints and coatings, agriculture and food, pharmaceuticals, and building products. We forge and foster long- term customer partnerships and operate in more than 80 countries around the world.

Functie

Jouw uitdaging als HR SpecialistJe bent in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor het functioneel beheer van onze HR systemen op het gebied van verlofregistratie en ziekteverzuim. De functie vereist een combinatie van systeemkennis als wel kennis van de beleids- en cao-regelingen die in het systeem verwerkt zijn. Zo schakel je in deze functie met de leverancier voor verbetering & onderhoud maar zorg je ook dat je HR collega's in staat zijn met de systemen te werken. Ook ga je je bezig houden met rapportering aan diverse interne stakeholders. Je draagt bij aan verbeter-projecten en werkt daarmee dagelijks aan de optimalisatie van onze dienstverlening.Meer info over HR OperationsHR Operations Nederland heeft een team van circa 6 mensen en werkt vanuit de locatie in Amsterdam. Het Service Delivery team is verantwoordelijk voor alle mutaties en het beantwoorden van vragen van medewerkers en managers over arbeidsvoorwaarden, HR regelingen en onze HR (self service) systemen. Voor complexere vraagstukken op het vlak van arbeidsvoorwaarden, payroll, ziekteverzuim en systemen is er een nauwe samenwerking met het team van HR specialisten.
In deze rol zal je ook samenwerken met het global team, o.a. de solution architect om de problematiek en bevindingen te bespreken. Ook in het kader van sharing best practices is er contact met HR collega's in andere landen.

Profiel

Heb jij het in huis?Wij zijn op zoek naar een collega met een positieve mindset die HR data begrijpt. Je hebt bij voorkeur een analytische kijk, wil je graag specialiseren of je bent al HR system specialist. Je hebt daarvoor ervaring opgedaan in een shared service center van een grotere, internationale organisatie. Zowel de Nederlandse als Engelse taal is geen probleem voor je in het zakelijk gebruik en je werkt goed samen in de HR keten.

Aanbod

Dit kun jij van ons verwachtenEen uitdagende nieuwe functie waarin je zorgt voor het functioneel beheer & verbeteringen in onze processen. Onze afdeling is volop in een transformatie proces waarin de focus ligt op het verder digitaliseren en automatiseren van onze HR processen. Een mooi proces waarin je jouw professionele bijdrage kunt leveren!

Daarnaast bieden wij je het volgende:
* Vast contract met twee maanden proeftijd;
* 35 vakantiedagen;
* Incentive
* Uitstekende pensioenregeling;
* Doorgroeimogelijkheden.

Contact
Lindsay Tete
Referentienummer
JN-072022-5685005

Vacature samenvatting

Sector
Human Resources
Sub Sector
Compensation & Benefits
Industrie
Industrial / Manufacturing
Vacatures per locatie
Amsterdam
Contract Type
Permanent
Consultant
Lindsay Tete
Vacature referentie
JN-072022-5685005