HR Business Partner

Weert Vast dienstverband

Toegevoegd 07/10/2022

 • HR Business Partner functie
 • Van Cranenbroek: de winkel voor alle doe-het-zelfmaterialen en veel meer

Over onze klant

De firma Van Cranenbroek heeft momenteel 5 winkelfilialen. In Nederland zijn dat de vestigingen in Budel, Dongen, Landgraaf en Schijndel. In België is dat Van Cranenbroek Opglabbeek (sinds 1 januari 2019 gemeente Oudsbergen).
De winkels worden bevoorraad vanuit 2 grote distributiecentra in België, vlakbij de grens met Nederland. Omdat de logistiek in eigen beheer wordt verzorgd kan er direct gereageerd worden op de behoefte van de winkelfilialen. We beschikken over diverse vrachtwagens, trailers en containerchassis. Het familiebedrijf, dat van vader op zonen is overgegaan, wordt momenteel geleid door twee broers en er zijn ongeveer 600 medewerkers in dienst.

Functie

Als HR Business Partner ben je het aanspreekpunt op het gebied van HR voor de organisatie. Jij zorgt dat met jouw kennis en kunde HR steeds verder wordt geprofessionaliseerd en op de kaart komt te staan. Samen met het HR team ben je verantwoordelijk voor alle aspecten van HR binnen van Cranenbroek. Je bent regelmatig op de verschillende locaties te vinden en acteert als coach voor de diverse afdelings- en vestigingsmanagers. Je standplaats is op ons kantoor te Budel (Noord-Brabant), maar je zal ook langs de winkels gaan.

Van Cranenbroek is zich op verschillende vlakken sterk aan het ontwikkelen; je werkt samen met je HR collega's mee aan de gedegen opbouw en professionalisering van de HR afdeling. Natuurlijk werk je ook veel samen met de diverse managers en de directieleden op het hoofdkantoor. Je begrijpt goed dat verandering voor een organisatie een proces is waarin je de juiste stappen dient te zetten. Je rol zal aan de start wat meer operationeel zijn, naarmate je langer in je rol zit zal je een steeds meer tactische en uiteindelijk strategische rol krijgen. Dit komt met name doordat de afdeling nu in een opbouw fase zit, er is dus genoeg ruimte voor jouw input en een hele lijst met projecten waar je aan kan beginnen!

Onze organisatie heeft momenteel 5 winkelfilialen in Budel, Dongen, Landgraaf, Schijndel en Opglabbeek (België). De winkels worden bevoorraad vanuit 2 grote distributiecentra in België, vlakbij de grens met Nederland. Omdat de logistiek in eigen beheer wordt verzorgd kan er direct gereageerd worden op de behoefte van de winkelfilialen. Bij het familiebedrijf, dat een breed assortiment aan tuinmeubelen heeft en alles voor tuinonderhoud en gereedschappen, werken ongeveer 600 medewerkers.

Profiel

Naast gedegen kennis van HR heb je ook kennis van het Nederlands arbeidsrecht en ben je gewend je handen uit de mouwen te steken en hands-on bezig te zijn. Je bent van nature communicatief vaardig en analytisch sterk (HR data en Excel zijn je wel bekend). Daarnaast heb je:

 • HBO werk en denk niveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als HR adviseur;
 • Wet verbetering poortwachter kent voor jou geen geheimen;
 • uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Een functie met veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte voor persoonlijke invulling. Je komt te werken in een dynamisch en groeiend bedrijf. Je bent onderdeel van het HR-team dat in een opbouwfase zit, en maakt daarmee dus een belangrijk onderdeel uit van onze groei en professionalisering. Verder bieden we:

 • een salarispakket passend bij je ervaring;
 • een pensioensregeling;
 • reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en zakelijke te rijden kilometers;
 • aantrekkelijke personeelskorting;
 • mogelijkheid om je te ontwikkelen.
Contact
Steffi van der Sanden
Referentienummer
JN-102022-5788718

Vacature samenvatting

Sector
Human Resources
Sub Sector
HR Business Partner
Industrie
Retail
Vacatures per locatie
Weert
Contract Type
Permanent
Consultant
Steffi van der Sanden
Vacature referentie
JN-102022-5788718