HR Business Partner

Enkhuizen Vast dienstverband

Toegevoegd 01/06/2022

  • Je ondersteund het team op het gebied van beleids-en procesontwikkeling
  • Bouw jij graag mee aan structuur in het HR proces voor een groeiende organisatie

Over onze klant

Wij zijn een wereldmarktleider in de agri-business met meer dan 28.000 medewerkers in meer dan 90 landen en richt zich op duurzame landbouw door innovatief onderzoek en technologie. Door wereldwijde kennis en de verbondenheid met onze afnemers dragen we bij aan de toename van gewasproductie, het beschermen van het milieu en het verbeteren van de gezondheid en de kwaliteit van het leven

Functie

De uitdaging

Als HRBP geef je operationele ondersteuning voor alle HR-disciplines zoals personeelsplanning, prestatiebeheer, beloning, talentbeheer en ontwikkeling van medewerkers. Je geeft deskundig HR-advies en je zorgt ervoor dat alle personeelsactiviteiten en -processen worden beheerd in overeenstemming met het beleid van Syngenta en lokale regelgeving. Je hebt een coachende rol en werkt samen met de lijnmanagers om prestatiekloven te dichten en nieuwe mogelijkheden te creeren door effectief gebruik te maken van verschillende disciplines.

Profiel

Jouw Profiel

Voor deze functie zou een HBO opleiding richting Human Resources Management, Business of Social Sciences gewenst zijn. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die al enige ervaring heeft als HR Business Partner, HR Generalist of HR Adviseur. Je werkt klantgericht, bent pro-actief en vind kwaliteit erg belangrijk in je werk. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent een kei in organiseren en implementeren. Verder werk je graag in een internationale setting en beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

  • Voertaal : Nederlands
  • Parkeer gelegenheid
  • Winstdeling
  • Prestatie bonus
  • 25 vakantie dagen
Contact
Lindsay Tete
Referentienummer
JN-062022-5632640

Vacature samenvatting

Sector
Human Resources
Sub Sector
HR Business Partner
Industrie
Industrial / Manufacturing
Vacatures per locatie
Enkhuizen
Contract Type
Permanent
Consultant
Lindsay Tete
Vacature referentie
JN-062022-5632640