HR adviseur

Eindhoven Vast dienstverband

Toegevoegd 03/10/2022

  • HR Adviseur
  • Apleona is een bedrijf dat gespecialiseerd is in integrated facility management

Over onze klant

Apleona is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in integrated facility management. We hebben een gezonde groei ambitie, waarbij iedere medewerker meetelt. Apleona biedt jou een werkomgeving waarin jij je kunt ontwikkelen en waar ondernemerschap zeer wordt gewaardeerd. Het hoofdkantoor van Apleona in Nederland is gesituationeerd in Eindhoven.

Functie

Als HR adviseur ben je samen met je collega's (mede)verantwoordelijk voor het HR beleid van Apleona. Je bent het primaire aanspreekpunt voor leidinggevenden van een aantal organisatieonderdelen en adviseert en ondersteunt hen over de uitvoering van het HR beleid en de toepassing van personeelsinstrumenten, zoals bij w&s, verzuim, functioneren en arbeidsvoorwaardelijke kwesties. Je bent een vraagbaak voor onze medewerkers en adviseert hen over arbeidsvoorwaarden, sociale wetgeving, opleidingen en HR beleid en - procedures.

Daarnaast ben je betrokken bij verdere ontwikkeling van de HR afdeling en het HR beleid. Je neemt deel aan projecten en events en draagt ook pro-acief nieuwe vraagstukken/projectonderwerpen aan.

Je gaat deel uitmaken van een informeel en gedreven HR team dat bestaat uit een HR Manager, 2 HR adviseurs en een HR medewerker. De afdeling is, net als de organisatie, volop in ontwikkeling waardoor er veel interessante ontwikkelingen en vraagstukken zijn waar jouw bijdrage gevraagd wordt.

Profiel

Met jouw gedegen vakkennis en adviesvaardigheden ben je in staat om zelfstandig jouw 'klanten' te bedienen. Je bent kritisch, accuraat en resultaatgericht. Je staat stevig in je schoenen en bent organisatiesensitief. Voor deze functie ben je (incidenteel) bereid om te reizen naar de locatie (Nederland/Belgie) waar je aanwezigheid benodigd is.

Verder vragen wij:

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding op het gebied van HR;
  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare rol;
  • Relevante kennis van actuele wet- en regelgeving;
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, bent vasthoudendheid en hebt overtuigingskracht;
  • De volgende kerncompetenties: innovatief, ondernemerschap en samenwerken;
  • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift. Duits is een pre.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende, fulltime functie in een informele organisatie. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris. Daarbij 8% vakantiegeld en 28 vakantiedagen. Uiteraard horen bij de functie een laptop en smartphone. Kortom een mooi arbeidsvoorwaardenpakket passend bij de functie.

Contact
Steffi van der Sanden
Referentienummer
JN-102022-5781341

Vacature samenvatting

Sector
Human Resources
Sub Sector
HR Advies
Industrie
Business Services
Vacatures per locatie
Eindhoven
Contract Type
Permanent
Consultant
Steffi van der Sanden
Vacature referentie
JN-102022-5781341