Finance Recruiter

Amsterdam Vast dienstverband

Bijgewerkt 20/12/2021

  • Werk doen dat ertoe doet
  • People skills met jouw commerciële drive combineren

Over onze klant

Page Group is sinds 1976 actief op het gebied van werving en selectie van permanent en tijdelijk personeel voor midden-, hoger en topkader. Wereldwijd zijn wij toonaangevend met kantoren in alle belangrijke zakelijke centra. Michael Page bied je de mogelijkheid om je ervaring/ talent op een diverse manier in te zetten. Vanuit ons gespecialiseerde team bedienen wij de meest uiteenlopende organisaties.

Functie

In deze rol krijg jij alle de ruimte om zelfstandig te werken binnen een hecht team. Je runt als het ware je eigen onderneming binnen jouw discipline. Jij regelt het recruitmentproces van A tot Z, waarbij je o.a.:

  • verantwoordelijk bent voor de commerciële marktbewerking en het verbinden van kandidaten aan opdrachtgevers;
  • werving- en selectieprocedures behandelt door het bieden van maatwerk via een persoonlijke en betrokken aanpak;
  • zelfstandig contact onderhoudt met bestaande relaties en acquireert voor nieuwe opdrachten;
  • fungeert als trusted advisor, in een gesprek weet jij wensen en uitdagingen scherp te krijgen en op te adviseren aan je klanten.

Profiel

Jij bent bedreven in projectmanagement krijgt er energie van om in contact te staan met mensen. Je hebt een commerciële drive en weet jezelf neer te zetten als adviseur van jouw gesprekspartners.

Daarnaast heb je een afgeronde HBO/WO opleiding en bij voorkeur circa 3 tot 5 jaar werkervaring op het gebied van sales, recruitment of binnen Finance of Tax.

Je bent hands-on, ambitieus en resultaatgericht.

Aanbod

Binnen Michael Page krijg jij veel verantwoordelijkheid en goede kansen om door te groeien. Wij kijken naar jouw potentieel en spelen daarop in. Bij ons is work hard - play hard het devies. Daarbij hoort uiteraard een goed salaris, goede interne training en begeleiding en leuke team events. "Celebrating the small successes!" Je komt te werken in een hecht team waarbij jij alle vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Voor meer info neem contact op met Leonie Verheul, Manager Tax & Finance bij Michael Page, 06 83 19 68 92.

Contact
Leonie Verheul
Referentienummer
JN-082021-2954547

Vacature samenvatting

Sector
Human Resources
Sub Sector
Recruitment & Talent Acquisition
Industrie
Business Services
Vacatures per locatie
Amsterdam
Contract Type
Permanent
Consultant
Leonie Verheul
Vacature referentie
JN-082021-2954547