Corporate Recruiter / Employer Branding

Amsterdam Vast dienstverband

Bijgewerkt 08/03/2022

  • Vind jij het leuk om mee te bouwen aan de toekomst van jonge talenten?
  • En word je enthousiast van netwerken op verschillende evenementen?

Over onze klant

Mijn klant behoort tot de grootste internationale advocatenkantoren en heeft meer dan 45 kantoren in Afrika, Azië, Europa, Latijns Amerika, het Midden Oosten en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken er ongeveer 2600 juristen, waarvan circa 55 advocaten, (kandidaat-) notarissen en fiscalisten op het kantoor in Amsterdam.

Voor de afdeling Human Resources zijn wij per direct op zoek naar een energieke en gedreven collega. Iemand die ons helpt bij onze arbeidsmarktcommunicatie en bij het zoeken naar talentvolle kandidaten met verschillende achtergronden en culturen.

Functie

Je belangrijkste taak is het profileren van ons bedrijf op de juridische arbeidsmarkt in meest brede zin. Dit doe je door contact te leggen met talentvolle rechtenstudenten op diverse evenementen en in-housedagen, welke je zelf organiseert. Daarnaast is het aan jou om het voortouw te nemen bij het opzetten van een mooie nieuwe recruitment campagne. Verder onderhoud je onze recruitmentsite en social media-kanalen. Ook behandel je inkomende sponsor en samenwerkingsverzoeken van studie- en studentenverenigingen en houd je overzicht op het budget. De functie biedt je de mogelijkheid tot het opdoen van veel kennis en ervaring, waarbij je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. Je werkt in een team met 4 andere HR collega's.

Profiel

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een sociaal communicatief organisatietalent met een oplossings- en servicegerichte houding.

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must.

Je hebt bij voorkeur rechten of marketing/communicatie gestudeerd (WO of HBO) en al enige ervaring op het vlak van recruitment (2 tot 3 jaar).

Aanbod

Wat bieden we?

We bieden je een leuke werkplek in een internationale werkomgeving met ambitieuze professionals. Je werkzaamheden zijn uitdagend en afwisselend. Er is aandacht en ruimte voor persoonlijke groei. We bieden je aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 13de maand, mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken, persoonlijk vitaliteitsbudget en vele gezellige borrels en uitjes!

Contact
Lindsay Tete
Referentienummer
JN-122021-4548317

Vacature samenvatting

Sector
Human Resources
Sub Sector
Recruitment & Talent Acquisition
Industrie
Business Services
Vacatures per locatie
Amsterdam
Contract Type
Permanent
Consultant
Lindsay Tete
Vacature referentie
JN-122021-4548317