Consultant Banking & Financial Services

Amsterdam Permanent

Updated 13/12/2021

  • Adviseer en lever maatwerk door de behoefte van onze klanten in kaart te brengen
  • Maak carrière in een internationale omgeving door vele doorgroeimogelijkheden

About Our Client

PageGroup verandert jaarlijks duizenden mensenlevens door de uitstekende service die wij onze klanten en kandidaten bieden en de doorgroeimogelijkheden binnen onze kantoren over de hele wereld. Wij zijn er trots op dat wij de toon zetten in de werving- en selectie branche. Door onze gespecialiseerde service met persoonlijke aanpak creëren wij kansen voor organisaties en kandidaten om hun potentieel bereiken.

PageGroup werd in 1976 in het Verenigd Koninkrijk opgericht. Wij zijn nu een FTSE 250 organisatie met vestigingen in 36 landen, die recruitment diensten en carrièremogelijkheden bieden op lokaal, regionaal en wereldwijd niveau.

Job Description

Het leven van een recruitment consultant is dynamisch en vereist veel verschillende vaardigheden. De ene dag lever je een pitch aan een klant en de volgende dag ben je kandidaten aan het interviewen voor de opdracht die je hebt binnengehaald. Je bent onder andere bezig met business development, consultancy en het leveren van de beste service in de markt.

Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit:

- Het opbouwen van uitstekende relaties met kandidaten en klanten

- Het beoordelen van en inspelen op de behoeften van elke klant om de beste service te bieden

- Beheren van het gehele wervingsproces, van het in kaart brengen van de opdracht tot de handtekening onder een contract

- Advies geven aan kandidaten over hun cv en sollicitatiegesprekken

- Beheren en prioriteren van een sterke variërende workload

The Successful Applicant

Wij nemen mensen aan met uiteenlopende achtergronden: recruitment, sales, consultancy, maar ook sport, lesgeven of vastgoed kunnen een pre zijn om succesvol te zijn bij PageGroup. Een afgeronde HBO of WO opleiding is een pré, naast een aantal jaren recente commerciële werkervaring en de drive om de beste te worden in jouw markt.

Bij PageGroup zijn we op zoek naar mensen die zich kunnen vinden in onze bedrijfswaarden:

- Wij zijn gepassioneerd

- Wij maken het verschil

- We hebben plezier in wat we doen

- Wij werken als een team

- Wij hechten waarde aan vastberadenheid

Recruitment is zowel uitdagend als spannend; jouw vastberadenheid om te slagen, je enthousiasme, je energie en je toewijding om de beste service te bieden aan onze klanten en kandidaten, zullen de basis vormen van jouw successen en carrièremogelijkheden bij PageGroup.

What's on Offer

Bij PageGroup zijn beloningen meer dan alleen "cash incentives", maar onze competitieve basissalarissen, onbegrensde persoonlijke en team gebaseerde bonussen en extra incentives zijn wel een goed begin. Gecombineerd met jaarlijkse reizen naar het buitenland voor de mensen met de beste prestaties, biedt PageGroup de aantrekkelijkste beloningen in de branche.

Naast onze basissalarissen en bonussen, vergeten we nooit het belang van gezondheid en welzijn. Wij creëren een omgeving van vertrouwen en waarin we goede prestaties leveren. Wij bevorderen een gezonde levensstijl, een goede balans tussen werk en privéleven, het stimuleren van zelfontplooiing en het bieden van carrière groei.

Contact
Rosanne Ferrari
Quote job ref
JN-052021-2569596

Job summary

Sector
Sales
Sub Sector
Operational Sales
Industry
Leisure, Travel & Tourism
Jobs by location
Amsterdam
Contract Type
Permanent
Consultant
Rosanne Ferrari
Job Reference
JN-052021-2569596