Category Manager Daksysteemcomponenten

Montfoort Vast dienstverband

Bijgewerkt 05/05/2022

  • Wil je je carrière een boost geven in een dynamische en uitdagende B2B omgeving?
  • Commerciële functie in een vlotte en open organisatie.

Over onze klant

Onze klant is een fabrikant van bouwmaterialen voor schuine daken en dak accessoires in Europa, Aziatische markten en Zuid-Afrika. Het bedrijf produceert dakpannen van beton en klei, dak accessoires, keramische en stalen schoorstenen en energiesystemen. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Luxemburg.

Functie

Als Junior Product/ Category Manager Pitched heb jij in eerste instantie een ondersteunende rol in het product marketingteam. Door jouw overtuigingskracht weet je klanten, partners en(verkoop) collega's te enthousiasmeren voor onze producten en oplossingen.

Initiëren, onderhouden en uitbouwen van het jouw toegewezen deel van het portfolio van producten, diensten en oplossingen, zodanig dat door effectieve marktbewerking de condities worden gecreëerd voor het ondersteunen en realiseren van de omzet-doelstellingen van de organisatie.

● Dagelijkse ondersteuning van de Product/ Category manager Pitched van de hoofdproductgroepen voor Hellend dak;
● Verantwoordelijk voor het dagelijks management van een deel van het portfolio voor Hellend dak zoals de componenten, hulpstukken en diensten via directe samenwerking met de organisatie en andere teams.
● Bijhouden van ontwikkelingen met betrekking tot productontwikkelingen en nieuwe klantbehoeftes in samenwerking met de afdelingen verkoop en marketing, teneinde behoeften in de markt te kunnen invullen en commerciële kansen en bedreigingen in kaart te brengen.
● Positionering van jouw portfolio in samenwerking met de rest van het marketing team. Geven van input, advies en ondersteuning aan de verkoopafdeling met betrekking tot de door jou beheerde marketing-campagnes.
● Rapporteren over de werkzaamheden en stand van zaken met betrekking tot portfolio, beschikbaarheid in de interne systemen maar ook digitale klantsystemen van bijvoorbeeld bouwmarkten, etc..

Profiel

● Je hebt een HBO-opleiding afgerond (Marketing/ Bouw/ Techniek/ Commercieel);
● Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële/ marketing of bouwkundige functie;
● Je bent commercieel ingesteld, initiatiefrijk, je kunt goed plannen en organiseren en je
bent stressbestendig;
● Je voelt je verbonden met de kernwaarden van de organisatie: Empower, Connect, Evolve
en Inspire.

Aanbod

Uitstekende voorwaarden.

Contact
Maurits Sobels
Referentienummer
JN-032022-5381193

Vacature samenvatting

Sector
Marketing
Sub Sector
Operational Marketing
Industrie
Industrial / Manufacturing
Vacatures per locatie
Montfoort
Contract Type
Permanent
Consultant
Maurits Sobels
Vacature referentie
JN-032022-5381193