Account manager New Business

Utrecht Vast dienstverband

Bijgewerkt 14/03/2022

  • Wil jij onderdeel zijn van een internationale organisatie?
  • Ben jij commercieel sterk?

Over onze klant

De klant is een toonaangevende leverancier in de zakelijke markt van het betalingsverkeer voor zowel online als op de winkelvloer. De organisatie levert betaalautomaten, online kassa's en verzorgt de verwerking van betaalmethoden zoals iDEAL en betaalkaarten. Betrouwbaarheid en continuïteit staan daarbij voorop.

Functie

Als new business specialist Hospitality & Travel, lever je een actieve bijdrage aan de groei van het aantal klanten en de winstgevendheid van de organisatie in de Nederlandse markt. Het betreft vooral het werven van nieuwe klanten met een sterke focus op online betalingsverkeer. Je gaat het gesprek aan met middelgrote tot grote bedrijven in de horeca en in de reiswereld.

Je maakt onderdeel uit van een team van zes teamplayers en hebt als standplaats Utrecht of Hoofddorp. Jouw uitdaging is om zelfstandig in contact te komen met nieuwe klanten en vervolgens op basis van hun behoeftes en de actuele concurrentiepositie tot een contract te komen. Product experts zijn er om je te helpen bij de juiste inhoudelijke invulling. Bij het opstellen van de contracten en de uitvoering daarvan krijg je ondersteuning van de sales binnendienst team en contract handling afdeling.

De werksfeer kenmerkt zich het best als informeel, resultaatgericht, flexibel met een continue drive naar innovaties en verbeteringen.

Profiel

  • Je hebt aantoonbare meerjarige ervaring in verkoop buitendienst, bij voorkeur met zakelijke klanten.
  • Je hebt lef en je houdt er van om zelfstandig nieuwe contacten te leggen en je weet daarmee klanten te verleiden tot een afspraak. Je bent daarbij in staat verschillende manieren van klantopvolging te verrichten via telefoon, social media en leads vanuit de organisatie hun partners.
  • Je bent volhardend en je behoudt de energie om klanten enthousiast te maken om te komen tot samenwerking en contracten.
  • Je bent in staat om planmatig ambitieuze doelen te behalen.
  • Je weet de waarde van de producten en diensten te vertalen naar concrete klantwensen.
  • Je hebt kennis van of sterke affiniteit met betalingsverkeer.
  • Je bezit de ambitie om doorlopend te ontwikkelen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.
  • Je kunt snel starten.

Aanbod

Goed salaris pakket

Contact
Rosanne Ferrari
Referentienummer
JN-022022-5266265

Vacature samenvatting

Sector
Banking & Financial Services
Sub Sector
Account Management / Sales
Industrie
Financial Services
Vacatures per locatie
Utrecht
Contract Type
Permanent
Consultant
Rosanne Ferrari
Vacature referentie
JN-022022-5266265