Deze positie is reeds ingevuld

Bijgewerkt 20/05/2022

  • Een voortrekkersrol bij de ontwikkelen van de administratie
  • Het enthousiasmeren en coachen van een team

Over onze klant

De Tussenvoorziening komt in actie voor mensen in de regio Utrecht en omstreken die het in hun eentje niet redden. Doordat ze geen dak boven hun hoofd hebben, hun schulden zich blijven opstapelen of ze een steuntje in de rug nodig hebben. Onze 450 betaalde krachten en 400 vrijwilligers doen wat nodig is om hen sterker verder te helpen. Lees verder over ons.

Niemand hoort op straat en iedereen heeft recht op een thuis.We bevorderen de eigen kracht van individuen en gezinnen, die dakloos zijn (geweest) of dakloos dreigen te worden, zodat ze weer in staat zijn over een stabiel en veilig thuis te beschikken. Daarbij werken we aan versterking van het sociale netwerk, een zinvolle daginvulling en het voorkomen of opheffen van armoede en schulden.

Functie

Wil jij werken in een dynamische omgeving? Wil jij jouw talent inzetten voor cliënten in de maatschappelijke opvang? Dan is dit is jouw kans, want wij zoeken een collega!

De Tussenvoorziening is op zoek naar een enthousiaste en meewerkend teamleider die leiding kan geven aan een loyaal team. Een bruggenbouwer die weet hoe je op een prettige manier de administratieve medewerkers kunt begeleiden, ontwikkelen en coachen. Met een nadruk op het stroomlijnen van diverse process verbeteringen.

Je bent inhoudelijk goed op de hoogte hoe een administratie gevoerd moet worden. Je bent verantwoordelijk voor een volledige, juiste en tijdige financiële en salarisadministratie. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor een correct debiteuren- en crediteurenbeheer, de diverse sub administraties en het grootboek. Maandelijks voer je controles uit en zorg je voor de nodige aansluitingen. Ook ben je nauw betrokken bij de opzet en administratieve verwerking van diverse projecten. De maand- en jaarafsluiting en de coördinatie van de jaarrekening behoren tot jouw verantwoording.

De organisatie heeft recent AFAS geïmplementeerd. De inrichting en het gebruik hiervan vraagt verdere ontwikkeling. Je neemt het voortouw om de processen rondom AFAS verder te optimaliseren en de afdeling hierin mee te nemen.

De afdeling F&C bestaat uit de financiële en salarisadministratie (4,3 fte), een businesscontroller en een BI-specialist, onder aansturing van het hoofd F&C. Je werkt nauw samen met de businesscontroller, de BI-specialist en het hoofd van de afdeling F&C. Daarnaast heb je contacten met o.a. de accountant en financiers.

Profiel

Je bent een bevlogen en analytische leidinggevende die ook in piekperiodes het overzicht bewaart, coördineert en het werk goed verdeelt. Je bent een natuurlijke, coachende leider met een gezond verantwoordelijkheidsgevoel. Je bezit goede communicatieve vaardigheden. Je hebt affiniteit met maatschappelijke opvang.

Bij voorkeur heb je de volgende kennis en ervaring:

  • relevante bedrijfseconomische opleiding op minimaal hbo-niveau;
  • 5+ relevante werkervaring binnen de financiële administratie;
  • leidinggevende ervaring dan wel aantoonbaar leidinggevende vaardigheden;
  • kennis en ervaring met AFAS is een pré.
  • Ervaring binnen de zorg- en/of welzijnssector is een pre

Aanbod

Een uitdagende baan bij een informele organisatie met een open sfeer die maatschappelijk betrokken is. Ook krijg je bij ons veel ruimte voor eigen inbreng, vrijheid en verantwoordelijkheid. Kortom, een uitdagende functie waar je je passie in kwijt kunt en je je verder kunt ontwikkelen.

Vast contract met inschaling in CAO Welzijn op schaal 9 /10 (max. € 4.830), afhankelijk van ervaring. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Flexibele werkuren op kantoor of thuis. Naast je salaris ontvang je

  • een individueel keuzebudget van ongeveer 18% van het brutosalaris (flexibel in te zetten voor extra salaris of extra verlof)
  • loopbaanbudget van 1,5% van het brutosalaris met uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden
  • reiskostenvergoeding woon-werkverkeer € 0,15 cent tussen 11 en 52 km woon-werk afstand.Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Beschik je niet over alle bovengenoemde kennis en ervaring? Of kom je uit een andere sector? Als je enthousiast bent over deze vacature en je hebt de competenties, dan nodigen we je van harte uit om toch te solliciteren! Wie weet gaan we binnenkort met elkaar in gesprek.

Contact
Tom Franken
Referentienummer
JN-032022-5407775

Vacature samenvatting

Sector
Finance
Sub Sector
Financial Management
Industrie
Not For Profit
Vacatures per locatie
Utrecht
Contract Type
Permanent
Consultant
Tom Franken
Vacature referentie
JN-032022-5407775