Deze positie is reeds ingevuld

Bijgewerkt 12/01/2022

  • Mogelijkheid om tot 80% van de tijd thuis te werken
  • Functie waarbij jouw kwaliteiten als iniatiefnemer tot recht komen

Over onze klant

Onze klant is een marktleider op het gebied van financial services. Het HQ is gevestigd in Rotterdam en er werken zo'n 75 medewerkers binnen deze zeer snel groeiende en financieel stabiele marktleider. De cultuur kenmerkt zich als: open, persoonlijk, korte communicatie leider en het is een platte organisatie. Er heerst een hoge mate van van betrokkenheid binnen de ambitieuze medewerkers waarbij teams zeer nauw met elkaar samenwerken.

Functie

Jij gaat aan de slag met het professionaliseren van inkoopdomein, jij bent de afdeling inkoop! Op basis van het opgestelde inkoopplan, start je met het opstellen van een inkoopbeleid en kun je direct aan de slag met een aantal grote contracten. Jaarlijks zorg je voor een Inkoop Plan, als onderdeel van het begrotingsproces. Je brengt alle inkoopbehoeftes van de organisatie in kaart en je onderzoekt en vergelijkt de markt zodat je de juiste leveranciers en contracten kunt selecteren.

Als ervaren inkoper heb jij de regie over alle inkoopprocessen en weet je het management te adviseren en overtuigen op tender strategieën, offerte-aanvragen, leveranciersmanagement en bestelprocessen. Van onderhandelingen krijg jij energie en je zorgt ervoor dat de handtekening onder een duidelijk contract gezet kan worden. Inkoopprocessen wil jij blijven verbeteren, je krijgt de verantwoordelijkheid voor het invoeren van een contract management systeem en blijft aan de slag met het optimaliseren van processen en het uitbreiden van het inkoopdomein.

Profiel

Behalve ambitieus, zelfstandig en communicatief vaardig sta jij stevig in je schoenen. Je bent integer, betrouwbaar, neemt initiatief en kan goed samenwerken met de verschillende lagen in de organisatie.

Daarnaast beschik je over:

  • afgeronde HBO opleiding
  • NEVI-1
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaringAanbod

Wij bieden je een uitdagende en zeer afwisselende functie voor 40 uur in de week. Uiteraard hoort hier een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden bij. Daarnaast bied onze klant alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kun je rekenen op een prettige werksfeer in een informele(on-en offline)omgeving met collega 's die betrokken en gedreven zijn.

Contact
Boudewijn Beuvery
Referentienummer
JN-052021-2910685

Vacature samenvatting

Sector
Procurement & Supply Chain
Sub Sector
Indirect Procurement
Industrie
Financial Services
Vacatures per locatie
Rotterdam
Contract Type
Permanent
Consultant
Boudewijn Beuvery
Vacature referentie
JN-052021-2910685