Recruitment consultant Healthcare and Life Sciences

Tilburg Vast dienstverband

Bijgewerkt 06/07/2022

 • Dynamische rol. Zelfstandig op- en uitbouwen van je netwerk
 • Commerciële drive gezocht, zelfstartend vermogen. Doener!

Over onze klant

De kern van de activiteiten van PageGroup wordt gevormd door de duizenden mensenlevens die wij veranderen, de uitstekende service die wij onze klanten en kandidaten bieden en de aantrekkelijke mogelijkheden binnen onze kantoren over de hele wereld. Wij zijn er trots op dat wij de toon zetten in de werving- en selectie branche - onze gespecialiseerde service met een persoonlijke aanpak is hoe wij levens veranderen voor mensen en door het creëren van kansen potentieel bereiken.PageGroup werd in 1976 in het Verenigd Koninkrijk opgericht. Wij zijn nu een FTSE 250 organisatie met vestigingen in 36 landen, die recruitment diensten en carrièremogelijkheden bieden op lokaal, regionaal en wereldwijd niveau.

Functie

Gedurende de week houd je je bezig met recruitment in de breedste zin van het woord. Van het acquireren van nieuwe opdrachten tot het daadwerkelijk invullen van vacatures. Een dynamische werkweek waarin je naar klanten toe rijdt en kandidaten ontmoet. Met jouw commerciële skills zorg je ervoor dat ons klantenbestand onderhouden én uitgebreid wordt door het bouwen van goede relaties. Daarnaast ben je iedere dag in contact met kandidaten die zich oriënteren op een volgende stap in hun carrière. Ons recruitmentteam heeft een bewezen trackrecord waarop je kunt voortbouwen, maar er kan ook nog veel worden gewonnen. We onderscheiden ons door de competitie voor te zijn en met relevante kennis snel tot de kern te komen. Voor deze rol hoef je nog geen expert te zijn op het gebied van Healthcare & Life Sciences. Wel is de intrinsieke motivatie om hier meer over te leren een vereiste. Ervaring in een zakelijke context helpt je hierbij en een achtergrond in consultancy / sales is een pre. Een greep uit de werkzaamheden ziet er als volgt uit:

 • Behandelen van werving- en selectieprocedures door het bieden van maatwerk via een persoonlijke en betrokken aanpak.
 • Acquireren van nieuwe vaste en/of interim opdrachten.
 • Afstemmen van een gedegen organisatie- en persoonsprofiel.
 • Inventariseren en selecteren van kandidaten uit ons uitgebreide netwerk van professionals.
 • Interviewen, beoordelen en presenteren van kandidaten.
 • Onderhouden van intensief contact met opdrachtgevers en kandidaten van begin tot na succesvolle afronding van de procedure.
 • Adviseren over en realiseren van mediacampagnes.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een energieke consultant die de bereidheid heeft om in zichzelf te investeren. Enige werkervaring is belangrijk, verder is er veel ruimte om te leren on the job en zul je een steile leercurve ervaren. Dit gebeurt tijdens het meelopen met het ervaren team en tijdens de trainingen die door de organisatie worden georganiseerd. Essentieel is dat je resultaatgericht bent en een representatieve uitstraling hebt. Verder herken je jezelf in het volgende:

 • Een afgeronde HBO of WO-opleiding
 • Circa 2-5 jaren ervaring in een commerciële / account management functie
 • Ervaring in de werving & selectie is een stevige pre
 • Doorzetter met een aantoonbaar sterk ontwikkeld commercieel gevoel

Aanbod

Een marktconform salaris , een aantrekkelijk bonus stelsel, een leaseauto en bovenal een uitdagend leertraject.

Contact
Marlous Zijlstra-Wondergem
Referentienummer
JN-062022-5654408

Vacature samenvatting

Sector
Healthcare & Life Sciences
Sub Sector
Sales
Industrie
Business Services
Vacatures per locatie
Tilburg
Contract Type
Permanent
Consultant
Marlous Zijlstra-Wondergem
Vacature referentie
JN-062022-5654408