Junior Process Specialist

Waddinxveen Permanent

Updated 19/07/2022

  • Met jouw visie en ervaring weet jij waar de afdeling IT naar toe moet groeien
  • Neem de de klanten mee in de transitie

About Our Client

Delivering Delights Together, dat doen ze bij Nic. Met drie bedrijven in de BeNeLux is de klant dé speler op de Nederlandse ijsmarkt. Laan Heiloo levert al meer dan 70 jaar de lekkerste ingrediënten en benodigdheden voor het maken van schepijs. Nic Nederland doet hetzelfde voor de leukste softijsjes. Tot slot levert Win Equipment een voor Europa uniek product: de Nissei Softijs- en Milkshake machine. Met ons super diverse team van ruim 75 collega's leveren wij dagelijks "joyful moments" voor elkaar en voor onze klanten.

Job Description

Vandaag ben je op het kantoor van Win Equipment in Bunschoten. Je hebt daar eerst een afspraak met collega's van de serviceafdeling. Zij zijn bezig met een optimalisatieproject waarbij de software die zij gebruiken een grote rol speelt. En daar weet jij natuurlijk alles van! Samen bekijken jullie hoe hun processen lopen en begin je aan een opzet voor verbetering. Jij hebt al volop ideeën over hoe dingen die zij dagelijks doen geautomatiseerd kunnen gaan worden. Een nuttige meeting dus, en een goede start van dit project. De middag besteed je aan het opzetten van een voorstel die je komende week in de Management Team vergadering wil presenteren. Tussendoor check je je Teams berichten en ziet dat een collega uit Heiloo jou om hulp heeft gevraagd. Hij heeft moeite met inloggen in Outlook. Jij belt hem en helpt hem erdoorheen. Zo, weer een collega blij gemaakt!Wat ga je doen?

Als Applicatiebeheerder houd jij onze bedrijven draaiende. Je ondersteunt je collega's op alle afdelingen en bent altijd overal op zoek naar creatieve oplossingen binnen bestaande of aanvullende software om het leven van je collega's makkelijker te maken. De werkzaamheden betreffen o.a.:
* Het beheren van diverse softwarepakketten
* Je verzorgt onderhoud, beheer, beveiliging en je voert aanpassingen door
* Je bekijkt en volgt innovaties zodat onze applicaties zich blijven ontwikkelen
* Je bent het aanspreekpunt voor alle medewerkers van Nic BeNeLux voor vragen omtrent IT gerelateerde zaken
* Je bent verantwoordelijk voor de upskilling van collega's op gebied van softwaregebruik
* Je bent de contactpersoon voor de externe ICT-partners en leveranciers
* Je beheert gebruikers, Microsoft Licenties en toegang tot systemen
* Je bestelt en beheert hardware.

The Successful ApplicantWie ben jij?

Ben jij toe aan een zelfstandige functie met veel vrijheid? Wij zoeken het volgende:

* Je hebt HBO werk- en denkniveau
* Je hebt ervaring en affiniteit met applicatiebeheer en/of business consultancy
* Je hebt kritisch denkvermogen en denkt in oplossingen
* Je spreekt en schrijft de Nederlandse & Engelse taal
* Je hebt een uitstekende beheersing van de Office 365 pakketten en Microsoft Teams
* Als je ervaring hebt met SANA Commerce, Exact Globe, Microsoft Dynamics Navision, F&O, Azure AD, of het Microsoft Power Platform is dat een pré.

What's on Offer

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een leuk, professioneel bedrijf met een informele sfeer en een hecht team. Onze arbeidsvoorwaarden bestaan o.a. uit: * Een uitdagende fulltime functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid * Een salaris tussen de € 2576,- en € 4080,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (Functiegroep 10 Zoetwaren CAO) * Een laptop en smartphone van de zaak * 25 vakantiedagen per jaar * Pensioenregeling conform Zoetwaren CAO * Reiskostenvergoeding * Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband * Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen * Je wordt onderdeel van een superleuk team waar veel ruimte is voor jouw ideeën en je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen * Bij Nic kun je flexibel werken en wisselend aanwezig zijn op de verschillende locaties in Waddinxveen, Bunschoten of Heiloo, maar ook gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden * Een financieel gezond bedrijf waar geïnvesteerd wordt in de medewerkers * En natuurlijk heel veel ijsjes!

Contact
Quinten Adema
Quote job ref
JN-032022-5409420

Job summary

Sector
Information Technology
Sub Sector
Big Data / Master Data Management
Industry
FMCG (Fast Moving Consumer Goods)
Jobs by location
Waddinxveen
Contract Type
Permanent
Consultant
Quinten Adema
Job Reference
JN-032022-5409420