Digital and Analytics Lead

Amsterdam Vast dienstverband Thuiswerken/hybride

Toegevoegd 07/11/2022

 • Binnen een internatinoaal opererende organisatie
 • De focus ligt op innovatie, ontwikkeling & implementatie.

Over onze klant

Global Media & Entertainment is dé buitenreclame-exploitant van Nederland. Bewust of onbewust kom je Global waarschijnlijk dagelijks tegen. Onderweg naar werk of school, tijdens het boodschappen doen of tanken, onze buitenreclame (ook wel Out-of-Home genoemd) objecten staan overal. Het medium is dan ook uiterst geschikt om als adverteerder in een korte tijd een grote groep mensen te bereiken.

Functie

 • Naast dat je verantwoordelijk wordt voor de ontwikkeling van een visie en strategie, werk je aan de verbetering en uitbreiding van onze digitale producten. Met jouw gedegen kennis van (programmatic) digital en/of online advertising ben je in staat jouw ideeën over softwareontwikkeling, om te zetten naar concrete verbeteringen en innovaties. • Binnen deze rol schakel je veel met diverse afdelingen binnen Global en externen. Je bent dagelijks met onze partners in contact en hierbij zal je te maken krijgen met (complexe) businessvraagstukken die je moet prioriteren en kunt vertalen naar technische oplossingen. Voor de belangrijkste projecten neem je ook de leiding op je. Daarbij bewaak je de kwaliteit van het proces en de voortgang hiervan. • Terwijl we volop aan het ontwikkelen en implementeren zijn moet de reguliere IT-operatie perfect draaien. Natuurlijk valt ook dit onder de verantwoordelijkheid van jou en jouw team. Hierin heb je ook nauw contact met ons hoofdkantoor in Londen. • Je zal een team van vier collega's aansturen: een Applicatiebeheerder, een IT-beheerder, een Data Warehouse Specialist en een SalesForce Lead. Je rapporteert tenslotte aan onze Managing Director.

Profiel

Je hebt een afgeronde studie in Engineering / Computer Science / Mathematics / Data of daaraan gerelateerd en minimaal 5 jaar ervaring in software product management (business of IT) of een vergelijkbare Digitale rol in een andere organisatie.Binnen de (digitale) media-industrie heb je gedegen kennis en ervaring op gedaan en ervaring met Programmatic Advertising. Ook ben jij bekend met applicatieontwikkeling, database- en systeemontwerp, zoals SQL, Snowflake en Power-Bi.Je bent een sterke leider en tegelijkertijd een echte teamspeler en hebt hierbij het vermogen met het team complexe problemen en vraagstukken op te lossen die bijdragen aan onze dagelijkse digitale transformatie.Buiten het schakelen met je team, heb je sterke communicatie skills waarbij je gemakkelijk het vertrouwen wint van senior business stakeholders.Je werkt probleemoplossend en bent resultaatgericht, waarin het jouw doel is het is om te streven naar en het behouden van kwaliteit.Tenslotte beheers je zowel de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

 • Een passend salaris;
 • 31 vakantiedagen, dat is omgerekend 6 weken per jaar!
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een mobiliteitsbudget;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ruimdenkend in opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Je neemt deel aan onze bekende events als de Palmbomen- en Kerstbomenborrel en verschillende media-events;
 • Sportieve activiteiten zoals bootcamps.Contact
Quinten Adema
Referentienummer
JN-112022-5827082

Vacature samenvatting

Sector
Information Technology
Sub Sector
IT Management
Industrie
Media & Agency
Vacatures per locatie
Amsterdam
Contract Type
Permanent
Consultant
Quinten Adema
Vacature referentie
JN-112022-5827082
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride