Expense Reduction Analysts

You are here

Expense Reduction Analysts

Expense Reduction Analysts

Expense Reduction Analysts is een multinational van het in 1992 in het Verenigd Koninkrijk opgericht adviesbureau dat zich specialiseert in de vermindering van niet-strategische bedrijfskosten. Onze consultants leveren een dienst die essentieel is voor elk bedrijf.

Wij specialiseren ons in het optimaliseren van kosten en kostenbeheer, altijd en exclusief ten bate van de klant en zonder ook maar iets af te doen aan de kwaliteit van de dienstverlening die de klant geniet. We helpen bedrijven met een minimale jaaromzet van tussen de 10 en 200 miljoen euro.

Our office

Elk bedrijf met algemene kosten vertegenwoordigt voor ons een kans. De dienst kost de klant niets. Als we geen besparingen realiseren, betaalt de klant niets. Klanten hebben belangstelling voor ons aanbod omdat zij niets te verliezen hebben en alleen maar kunnen winnen door onze dienst uit te proberen.
 

Als je een hogere functie hebt of hebt gehad op bedrijfskundig of managementgebied en zoekt naar een business waarin je alles wat je in je loopbaan hebt geleerd optimaal kunt benutten, neem dan contact met ons op om meer te weten te komen. Discretie wordt gewaarborgd.