You are here

PageGroup: Top Employer 2017

PageGroup heeft de prestigieuze Top Employer Award gewonnen. We zijn trots dat we voor een bedrijf werken dat wordt erkend als één van de beste werkgevers ter wereld. Bij PageGroup willen we dat iedere werknemer zich gewaardeerd voelt. Onze werkgeverswaarden staan centraal in alles wat we doen: Carrièreontwikkeling, Talentontwikkeling, Iets teruggeven, Diversiteit op het werk en Beloning & Welzijn. En dit zijn slechts een paar van de redenen die ons in staat stellen om samen te groeien en succes te behalen.

 

       

 

Een frisse blik op PageGroup

 

In dag in het leven van..

Elke medewerker van PageGroup brengt iets unieks met zich mee. Onze serie 'Een dag in het leven van..' biedt een kijkje in de dagelijkse levens van onze mensen. Klik hier voor een indruk van een dag in het leven van één van onze medewerkers.

 

Interview met Esther Roman, PageGroup HR Director

Esther geeft het HR beleid van PageGroup vorm en promoot het binnen de organisatie. Zij weet precies wat het betekent om mensen de prioriteit te geven. In het interview deelt ze haar ideeën over de toekomst van HR-afdelingen en de rol van de werkgever.

 

6 manieren van goede werkgevers om hun medewerkers te waarderen

Wij werken al meer dan 40 jaar met allerlei verschillende bedrijven, van groot tot klein. In die tijd hebben we geleerd wat topwerkgevers doen om hun waardering voor hun medewerkers te tonen. Klik hier om onze inzichten te lezen.

 

Kom werken bij PageGroup – Je toekomst begint hier

Maar dit is voor ons geen eindpunt. We willen u betrekken bij de ontwikkeling van PageGroup naar een nóg betere organisatie, en nodigen u uit om ons te helpen grotere successen te boeken en hopelijk in 2018 weer Top Employer te winnen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of graag één van onze teams wilt komen versterken: klik hier om aan onze gezamenlijke reis te beginnen.